- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 32
Ay bende şundan sipariş verdim biraz önceEki Görüntüle 1399306 Eki Görüntüle 1399307 Eki Görüntüle 1399308 Eki Görüntüle 1399309
şimdi bunları sipariş ediyorum ben
Ben aldım bir tane ürün çok memnun kaldım. Kapıda ödeme yaptım çok kısa sürede de geldi ürünüm. siz de bi daha alırken kredi kartı yada faturalarda yazan adreslerden birini tam olarak yazın isterseniz ben öyle yaptım çünküyapma arkadaşım.
adresimi yazıyorum her seferinde farklı adrese yolluyorlar ürünümü.
sonra mail atıyorlar yaşadığınız rahatsızlıktan dolayı özür dileriz bilgileriniz güncellendi diye..
almasın kimse.
3-4 gün sonra geldi ve memnun kaldım bende çok korkuyordum ama öyle olmadı rahat ol :)Bende sipariş verdim dün. Aldığımda hiç bir alakası olmayacak diye korkuyorum.
Ürünlerimiz kaç gün içinde tedarik edildi ?
Bir kargoya çıksaydı süper olurdu :) sipariş bilgilerimde tedarik aşamasında falan yazıyor :) çok sağol bilgilendirdiğin içinn :))3-4 gün sonra geldi ve memnun kaldım bende çok korkuyordum ama öyle olmadı rahat ol :)
Ay bende şundan sipariş verdim biraz önceEki Görüntüle 1399934
Eki Görüntüle 1399306 Eki Görüntüle 1399307 Eki Görüntüle 1399308 Eki Görüntüle 1399309
şimdi bunları sipariş ediyorum ben
1 yada 2 gün içersin de..Bende sipariş verdim dün. Aldığımda hiç bir alakası olmayacak diye korkuyorum.
Ürünlerimiz kaç gün içinde tedarik edildi ?
Süper renkler bayıldım !!Ben yaz-kış güzel parçalar gördüğümde mutlaka alışveriş yapıyorum..
3 - 4 gün önce aldığım parçaları göstereyim size, şubeye ulaşmış hafta sonu olduğu için pazartesi elime geçecekmiş..
Teşekkürler :) beklediğimden, gördüğümden daha güzel geldi :)Güle güle kullan canım..
Ceket çok güzelmişşş :)Ben yaz-kış güzel parçalar gördüğümde mutlaka alışveriş yapıyorum..
3 - 4 gün önce aldığım parçaları göstereyim size, şubeye ulaşmış hafta sonu olduğu için pazartesi elime geçecekmiş..
Var diye hatırlıyorum ama isteyeceksiniz artık kargo şirketinden mi onu bilmiyorum :)Ceket çok güzelmişşş :)
Ay bide ucuz ucuz ki çok sevdim tozluyu.
Kapıda kredi kartıyla ödeyebiliyor muyuz biliyor musun?
Kargo geldiğinde peşin verdim keşke sorsaydım ya tüh :)Var diye hatırlıyorum ama isteyeceksiniz artık kargo şirketinden mi onu bilmiyorum :)
Ceket çok güzelmişşş :)
Ay bide ucuz ucuz ki çok sevdim tozluyu.
Kapıda kredi kartıyla ödeyebiliyor muyuz biliyor musun?
Kargo geldiğinde peşin verdim keşke sorsaydım ya tüh :)
Var diye hatırlıyorum ama isteyeceksiniz artık kargo şirketinden mi onu bilmiyorum :)