tozlu giyim

şimdi bunları sipariş ediyorum ben

Tozlu dan bir kere alışveriş yaptım gömlek almıştım, ama tamamen fiyasko dikişleri çok kötü , hiç beğenmedim , belki alınan ürünlere göre değişiklik gösterebilir ama benim aldığım ürün kötüydü, kargo da 5 TL sanırım , ben bir daha sitesine girip bakma gereği bile duymadım

yapma arkadaşım.
adresimi yazıyorum her seferinde farklı adrese yolluyorlar ürünümü.
sonra mail atıyorlar yaşadığınız rahatsızlıktan dolayı özür dileriz bilgileriniz güncellendi diye..
almasın kimse.

Ben aldım bir tane ürün çok memnun kaldım. Kapıda ödeme yaptım çok kısa sürede de geldi ürünüm. siz de bi daha alırken kredi kartı yada faturalarda yazan adreslerden birini tam olarak yazın isterseniz ben öyle yaptım çünkü

Bende sipariş verdim dün. Aldığımda hiç bir alakası olmayacak diye korkuyorum.
Ürünlerimiz kaç gün içinde tedarik edildi ?

3-4 gün sonra geldi ve memnun kaldım bende çok korkuyordum ama öyle olmadı rahat ol :)
Bir kargoya çıksaydı süper olurdu :) sipariş bilgilerimde tedarik aşamasında falan yazıyor :) çok sağol bilgilendirdiğin içinn :))

Ben yaz-kış güzel parçalar gördüğümde mutlaka alışveriş yapıyorum..

3 - 4 gün önce aldığım parçaları göstereyim size, şubeye ulaşmış hafta sonu olduğu için pazartesi elime geçecekmiş..

Süper renkler bayıldım !!
Özellikle cekete aşık oldum

Ceket çok güzelmişşş :)
Ay bide ucuz ucuz ki çok sevdim tozluyu.
Kapıda kredi kartıyla ödeyebiliyor muyuz biliyor musun?

Var diye hatırlıyorum ama isteyeceksiniz artık kargo şirketinden mi onu bilmiyorum :)

Evet ucuz ve kaliteli..
Hele ki sezon sonu gelirken daha da indirime girmiş tüm ürünler..

Ben kapıda ödeme ile hiç almadım , bilmiyorum canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…