tozlu giyim

srsy

gülümseee :)
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
1.336
448
Merhaba kızlaar :)
Tozlu giyimden alışveriş yapan varmı memnun musunuz
Kargo ücreti ne kadar bilen var mı? Bir de gösterilen ürünle gelen aynı mı yani orda gördüğümz gibi mi

Bende iki gündür bakıyorum da ucuz ürünler hep.Markaları yok.Tozlu ya mı ait tüm ürünler? Belki bir şeyler alırım 100 tl ve üzerine kargo 1 tl.

Ben alisveris yapiyorum bazen cok tarz urunler oluyor ..
Hic sorun yasamadim..
Memnunum..

20 liraya çok güzel bişey gördüm ama korkuyorum hayal kırıklığı olur diye
Ben bir kaç kez almıştım canım kargo ücretini hatırlamıyorum ama ürünler sitede gördüğüm gibiydi canım. Son bir elbise almıştım onun kumaşu penyeymiş sitede yazıyormuydu bilmiyrum ama sadece o şaşırttı beni. Ama onuda kullanıyorum öyle kötü bişey değil yani...

Bende iki gündür bakıyorum da ucuz ürünler hep.Markaları yok.Tozlu ya mı ait tüm ürünler? Belki bir şeyler alırım 100 tl ve üzerine kargo 1 tl.
Tozluya ait sanırım mağazaları da var farklı şehirlerde
100 liradan az aldığımızda ne kadar oluyor acaba biliyor musun?

Ben alisveris yapiyorum bazen cok tarz urunler oluyor ..
Hic sorun yasamadim..
Memnunum..
Kargo ücreti ne kadar acaba?
100 lirayı geçince 1 lira ama daha az olunca ne kadar
Çok ucuz orası normal bi yer fiyatına gelsin istemiyorum

sepetine ekleyip alıyormuş gibi ilerlersen sayfada çıkar canım ona göre vazgeçersin ya da devam edersin...

Alıyım o zaman bende :) çok güzel şeyler var içlerinde :)

Urun aliyormus gibi islem yapin orada yazar zaten ben hic dikkay etmedim kargo parasina kartla cektirdigim icin cok fazla bisey degil..

Ben 3 sefer alışveriş yaptım gayet memnun kaldım. Aynı resimde gördüğünüz gibi geliyor gayet kaliteli. Kargo ücreti de 5 lira falan olması lazım. İster kartla ister kapıda ödeme seçeneği var. Şuan büyük bir indirim var hatta sitesinde kaçırma derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…