Vaoov harikasınTozlu tozluysa trendyol yollu mudur ?
20 liraya çok güzel bişey gördüm ama korkuyorum hayal kırıklığı olur diyeUcuz bisey alip denemen lazim
Ben bir kaç kez almıştım canım kargo ücretini hatırlamıyorum ama ürünler sitede gördüğüm gibiydi canım. Son bir elbise almıştım onun kumaşu penyeymiş sitede yazıyormuydu bilmiyrum ama sadece o şaşırttı beni. Ama onuda kullanıyorum öyle kötü bişey değil yani...20 liraya çok güzel bişey gördüm ama korkuyorum hayal kırıklığı olur diye
Tozluya ait sanırım mağazaları da var farklı şehirlerdeBende iki gündür bakıyorum da ucuz ürünler hep.Markaları yok.Tozlu ya mı ait tüm ürünler? Belki bir şeyler alırım 100 tl ve üzerine kargo 1 tl.
Tozluya ait sanırım mağazaları da var farklı şehirlerde
100 liradan az aldığımızda ne kadar oluyor acaba biliyor musun?
Kargo ücreti ne kadar acaba?Ben alisveris yapiyorum bazen cok tarz urunler oluyor ..
Hic sorun yasamadim..
Memnunum..
Harika o zaman :)Hiç bilmiyorum ama tahmini 5 tl gibi bir şeydir.
sepetine ekleyip alıyormuş gibi ilerlersen sayfada çıkar canım ona göre vazgeçersin ya da devam edersin...Kargo ücreti ne kadar acaba?
100 lirayı geçince 1 lira ama daha az olunca ne kadar
Çok ucuz orası normal bi yer fiyatına gelsin istemiyorum
Alıyım o zaman bende :) çok güzel şeyler var içlerinde :)Ben bir kaç kez almıştım canım kargo ücretini hatırlamıyorum ama ürünler sitede gördüğüm gibiydi canım. Son bir elbise almıştım onun kumaşu penyeymiş sitede yazıyormuydu bilmiyrum ama sadece o şaşırttı beni. Ama onuda kullanıyorum öyle kötü bişey değil yani...
Kargo ücreti ne kadar acaba?
100 lirayı geçince 1 lira ama daha az olunca ne kadar
Çok ucuz orası normal bi yer fiyatına gelsin istemiyorum
Harika o zaman :)