Tozlu giyim yardimm kizlar acilll lutfenn

mltmgksl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
1.931
83
83
Kizlar merhaba
Bu hafta kuzenimin nisani var ve ben aklimdaki gibi bir kiyafet bulamadigim icin internetten tozlu giyimden siparis verdim ilk defa internetten siparis veriyorum tam istedigim elbiseydi.
Daha once tozlu giyimden alisveris yapan memnun kalan varmi?
Birde elbise %95 viskozmuz viskoz ne demek

Lutfen yardimci olurmusunuz.

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Ben sürekli oradan alışveriş yapıyorum. Ayakkabı, gömlek, kemer, ceket, elbise vs. aldım. Bana göre gayet güzel.

bende defalarca alışveriş yaptım pişman olmadım memnunum
viskoz naylon karışık oluyor bildiğim kadarıyla:34:

Kac gunde geldi urunleriniz acaba onay icin aramadilar daha sitede iade kosullari var bi tek samsundan gelecegini biliyorum :)

Kac gunde geldi urunleriniz acaba onay icin aramadilar daha sitede iade kosullari var bi tek samsundan gelecegini biliyorum :)

Onay için aramazlar. 2 günde de geldi 1 haftada da. Yoğunluğa göre.

tozlu dan bende alışveriş yapmıştım sorunsuzca geldi siparişim :12::12:

Bende tozludan çok alışveriş yaptım geri iade de yaptığım oldu memnunum yani bir sorun çıkarmadılar henüz.. Hayırlı olsun kıyafetin güle güle giyersin inşaAllah :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bende tozludan çok alışveriş yaptım geri iade de yaptığım oldu memnunum yani bir sorun çıkarmadılar henüz.. Hayırlı olsun kıyafetin güle güle giyersin inşaAllah :)

Cok tesekkur ederim insallah :)
Kac gunde gelmisti senin kiyafetlerin

Cok tesekkur ederim insallah :)
Kac gunde gelmisti senin kiyafetlerin

Değişiyor yoğunluğa göre haftaiçi verdiysen siparişi erken gelir bir de ben açıklama kısmına sipariş verirken acil gelmesini istiyorum falan yazıyor öyle yazınca daha çabuk geldi gibi sanki 😄

Kizlar merhaba
Bu hafta kuzenimin nisani var ve ben aklimdaki gibi bir kiyafet bulamadigim icin internetten tozlu giyimden siparis verdim ilk defa internetten siparis veriyorum tam istedigim elbiseydi.
Daha once tozlu giyimden alisveris yapan memnun kalan varmi?
Birde elbise %95 viskozmuz viskoz ne demek

Lutfen yardimci olurmusunuz.

bende elbise almıştım ordan bedeni büyük geldi aradım hemen ücretsiz kargoya verin dediler gönderdim ve iki gün içinde bir küçüğü geldi tamamen ücretsiz..geçen haftada da ayakkabı aldım nasıl kaliteli ve rahat anlatamam :21:

Değişiyor yoğunluğa göre haftaiçi verdiysen siparişi erken gelir bir de ben açıklama kısmına sipariş verirken acil gelmesini istiyorum falan yazıyor öyle yazınca daha çabuk geldi gibi sanki 😄

Dun aksam siparis verdim not bolumune en gec cuma teslim olabilirmi yazdim ama insallah oyle olur nisan cumartesi cunkuu :)

bende elbise almıştım ordan bedeni büyük geldi aradım hemen ücretsiz kargoya verin dediler gönderdim ve iki gün içinde bir küçüğü geldi tamamen ücretsiz..geçen haftada da ayakkabı aldım nasıl kaliteli ve rahat anlatamam :21:

Bende ilk defa siparis verdim insallah benimkide iki gune gelir
Kiyafetlerini gule gule kullan :)

Dun aksam siparis verdim not bolumune en gec cuma teslim olabilirmi yazdim ama insallah oyle olur nisan cumartesi cunkuu :)

Ya gelmezse ne yapıcaksın 😱

Ya gelmezse ne yapıcaksın 😱

Back
X