toz yapışan halım nolur pratık yardımm

alanyalim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
353
10
68
Antalya
ewımdekı butun halılarım neyden yapıldıysa acayıp toz yapısıyo supurunce gecse neyse dıcemde sankı ewın ıcınde ayakkabıla gezıyormus gıbı pıslık ıcınde. fırcaladım olmadı ıslak sıldım yıne gecmıyo. nefret edıorum resmen ewlenelı bı sene oldu ben bıktım halılarımdan sımdıden. halı yıkaama makınesı almayı dusunuyorum ıse yararmı sızce ?

yeni evlisiniz sanırım.Mutluluklar.
Hiç yıkamaya verdiniz mi halıları?benim halılar yıkanınca bu durum düzelmişti.

ben olsam halilari degistirirdim

degıstırmeyı dusunuyorum tanesı 300 350 tl olanlarla degıstırcem hemde. ama suanlık maddı olarak zorlanmak ıstemıyorumm . arnıcanın 500 tllık makınesını bı arkadastan 200 tlye alcam. almayı dusunuyorum daha dogrusu.

Iyyyy hatta o tüyler hergün toz almama sebep oluyordu.Yıkattım kurtuldum valla.Benim halılar akrilik ipten k....lu ve m...os marka.

halım tuylu degıl oyle uzun uzun tuylerı yok. belırlı bı markasıda yok acıkcası. dugun son ana sıkıştı dıye aceleyle rastgele bı yerden gırıp almıstık . ewı temızlıom temızlıom gopzukmuo0 temızlıkı

yani bütüüünn hepsimi böyle halıların?saç kılı yapışıp çıkmıyorsa o naylon halıdır.serttir.
Akrilik halının ilk kullanımda tozu çok çıkıyor tüyü daha doğrusu.Umarım halınız naylon değildir.

sanırım NAYLONNNN kuzenıme solemıstım oda yengemın halılarıda naylondu ve ugrasıp duryodu demıstı ordan aklımda kaldı...

o vakit geçmiş olsun boşuna halı yıkama mak.almayın paraya yazık.değiştirin müsait zamanda.((

İstanbulda otuyorsanız daha önce çalıştığım yer var size yardımcı olabilirim.Üstelik en pahalı halı m..nos halı en fazla 200 tl.Kampanya mesajı atmışlar aklıma geldi:)))

alanyadaym cnm bn ya

napalım sağlık olsun.Halı alıken birdaha dikkat et emi.:)))?Akrilik veya yün halı al.arka etikette yazıyor zaten.bir de tavsiyem yün yada akrilik halılarında çok sık dokuma değilde orta derecede dokumalı olanını alırsan silmen ve lekenin çıkması acayip kolay oluyor.(halı satışını 5 yıl yapmıştım o yüzden tecrübe yani:))

ya paramız kısıtlıydı. dugune 20 gun kala alısverıse basladık. hatta param yetısmedıydı bıle. tum ewın halısını 1200 tlye kurtardık dıye sevınırken megerr atese atmısım kendımı. 3 ay sonra esım askere gıdcek donusunde hemen degıstırtıyorum halıları.

merhaba alanyadanmı?

biliyorum o halıları.
malesef bi çözümü yok.
naylon ve düşük kalite halılar.
üzerine yaşışan çıkmaz.böyle üsyü keçe gibidir.
yıkanmakla da düzelmez.
şimdilik idare et durumunuz düzelince sıra ile değiştir.
akrilik halı olmasına dikkat et yenilerin:))

turkun aklı sonradan gelırmıs ahhh kafam ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…