Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Önerisi Olan?

Paradise

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2007
1.436
3
Kızlar Elektrikli Süpürge Alıcam Ama Toz Torbalı Değil de Su Hazneli ıstiyorum Sorduklarım Çok Pahalıydı Uygun Fiyata Bildiğiniz Bi Marka Ve Tavsiye Edebileceğiniz Bi Ürün Var mı?

halı yıkama makinesi aldım fakirden annemde onu kullanıyordu ama süpürge olarak sürekli çalıştırınca halı yıkaması bozuldu servise götürdük, serviste kullanmayın süpürge olarak dedi..

bende halı yıkamanın yanında günlük kullanmak için bi süpürge istiyorum ama toz torbasız olsa daha iyi olur diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Annemin makinesi ihlas aura CleanMax hem süpürge hem halı yıkama. Biraz pahalı ama verdiğimiz her kuruşa değdi. Çeyizimede aynısını almak istiyorum, inanılmaz güzel süpürüyor, ve su haznesini temizlemek çok kolay, biz hiç sorun yaşamadık. Şiddetle tavsiye ederim.

halı yıkama makinesi aldım fakirden annemde onu kullanıyordu ama süpürge olarak sürekli çalıştırınca halı yıkaması bozuldu servis kullanmayın süpürge olarak dedi..

bende halı yıkamanın yanında bi süpürge istiyorum ama toz torbasız olsa daha iyi olur diye düşünüyorum

ben philips marathon aldım,9210 falandı sanırım modeli.toz için haznesi var,suyla da uğraşmıyosun,dolunca boşaltıyosun,filtreleri var yıkanabilen.bir de o tip modellere gözat istersen

ben philips marathon aldım,9210 falandı sanırım modeli.toz için haznesi var,suyla da uğraşmıyosun,dolunca boşaltıyosun,filtreleri var yıkanabilen.bir de o tip modellere gözat istersen

canım ne kadara aldın desem? çok pahalı bişey de almak istemiyorum halı yıkamayı 750ye almıştım maraf çok bildiğiniz gibi :}

ben Çeyizim için fakir aldım... ama Çok oldu su haznesi varmı onu bile bilmiyorum. ben aldığımdan en ii si oydu. Geçenyıl kipada indirim vardı Fantom aldım su hazneli. 99 tl falandı.. askım nie para verdin işe yaramas falan dedi ama Şuan ofisinde onu kullanıyo Ve çok memnun çekiş gücüde ii... yani orta karar birşey istiyorsan olabilir. Ama Şu bi gerçekki BOSCH kaç yıl oldu alalı hatırlamıyorum okada uzun kullandık yani... Şiddetle tavsiye ederim... Su hazneli olan ürünü var mı bilmiyorum.

merhaba ben bu modeli kullanıyorum..çook memnunum hepa filtresi falan var.çekiş gücü de çok iyi..
samsung SC8461

Arkadaşlar Beyaz Eşya Mağazalarında Çalışan Hiçbir Arkadaşım Toz Torbasız Su Hazneli Elektriki Süpürgesi Önermedi Ben de Toz Torbalı Aldım Konuyu Açtım Ama Sonucu da Bildiriyim İstedim Bilginiz Olsun Toz Torbalılar Daha İyiymiş Yine

Canım form da kaç kez yazdım bilmiyorum ama sana da tavsiyem dyson elektrik süpürgesi al hepa filitre,toz torbası derdi yok çekim gücü süper fiyat olarak biraz tuzlu ama değer üstelik 5 yıl garantisi var ben kullanıyorum çok da memnunum

X