toz sorunsalı! giysilerde , mobilyalarda heryerde!

AttaQue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2007
2.710
21
0
Diğer
Kızlar evimin konumu nedeniyle balkonumu 2 dk. açık bıraksam dışarıdaki tüm toz içeriye hücum ediyor , haftada 2 kez toz almak zorunda kalıyorum hiç bitmiyor , azalmıyor , toz alma zamanımı bir türlü haftada 1 e düşüremiyorum. İşin kötüsü çamaşırları da dışarıda kurutmak zorundayım , toz olmasın diye balkonun kapalı kısmını kullanıyorum buna rağmen giysilerin üzeri toz içerisinde özellikle siyahlar bunu aleni şekilde gözler önüne seriyor. Deli olmamamak işten değil.
Birde pazartesi günleri balkondan sirkeleme günü karşı apartmanında bizim apartmanında. O günü zaten tırnaklarımı yiyerek geçiriyorum en üst katta olmama rağmen siz düşünün. Herkesin silkeleme işi bitince balkonu süpürmeye koyuluyorum hamile halimle ama nafile ev hala toz içinde

Siz toz konusunu nasıl hallediyorsunuz , giysilerimi kuruturken tozlanmaması için ne yapabilirim kullandığınız toz ürünleri neler? Hepinizden fikir bekliyorum yardımcı olun mafoldumben kızlar.

açıkçası bn de her yolu denedim ve gördümki microfiber bezle toz almayı deneyin tozu baya geciktiriyor bn balkona çamaşr asmıyrm tozlanyr evde kurutyrm

mikrofiber bezi alıp deniycem artık başa çıkamıyorum çünkü.
eşyaşarı balkona asmak zorundayım çünkü çok odalı bi evim yok maalesef bu yüzden siyah giymeyi bırakıcaz nerdeyse
geçenlerde fakirin buharlı elektrik süpürgesini gördüm bakalım süpürgemi değiştirirsem ondan alıcam.

valla bu işe çözüm bulamadım bulanı da görmedim. Ama cam, balkon, halı üzerinde önlem alınarak azaltılabiliyor bence

benim evimde cadde üstü arabalar vızır vızır gece yarısı bile ana yol gibi toz oluyor heryer elimde bez temizlik hastası oldum nerdeyse ben çamaşırlarımı içerde kurutuyorum güneşli günlerde balkonda yarım günde kuruyor çamaşırlarım için kurutma makinası alabilirsin evin içinde fazla heryerin camını açma 1 pencere açık olsun sıcaklar içinse klima havalndırma şart maalesef böyle canım

benim formülüm baya geciktiriyo toz olayını birinci şart tüm temizlik olaylarından önce toz alınmalı, yarım kova suya 2kapak falan ahşap temizleyici koyuyorum mikrofiberle bütün evin tozunu alıyorum önce bu suyla tamamen bezi ıslatıp, sonra da başka kuru bi bezle kurulayarak hemen akabinde bütün evi süpürünce 1haftaya yakın toz pek tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…