Kızlar evimin konumu nedeniyle balkonumu 2 dk. açık bıraksam dışarıdaki tüm toz içeriye hücum ediyor , haftada 2 kez toz almak zorunda kalıyorum hiç bitmiyor , azalmıyor , toz alma zamanımı bir türlü haftada 1 e düşüremiyorum. İşin kötüsü çamaşırları da dışarıda kurutmak zorundayım , toz olmasın diye balkonun kapalı kısmını kullanıyorum buna rağmen giysilerin üzeri toz içerisinde özellikle siyahlar bunu aleni şekilde gözler önüne seriyor. Deli olmamamak işten değil.
Birde pazartesi günleri balkondan sirkeleme günü karşı apartmanında bizim apartmanında. O günü zaten tırnaklarımı yiyerek geçiriyorum en üst katta olmama rağmen siz düşünün. Herkesin silkeleme işi bitince balkonu süpürmeye koyuluyorum hamile halimle ama nafile ev hala toz içinde![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Siz toz konusunu nasıl hallediyorsunuz , giysilerimi kuruturken tozlanmaması için ne yapabilirim kullandığınız toz ürünleri neler? Hepinizden fikir bekliyorum yardımcı olun mafoldumben kızlar.
Birde pazartesi günleri balkondan sirkeleme günü karşı apartmanında bizim apartmanında. O günü zaten tırnaklarımı yiyerek geçiriyorum en üst katta olmama rağmen siz düşünün. Herkesin silkeleme işi bitince balkonu süpürmeye koyuluyorum hamile halimle ama nafile ev hala toz içinde
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Siz toz konusunu nasıl hallediyorsunuz , giysilerimi kuruturken tozlanmaması için ne yapabilirim kullandığınız toz ürünleri neler? Hepinizden fikir bekliyorum yardımcı olun mafoldumben kızlar.