Saç Rengi ve Saç Boyama toz pembe kullanan var mı daha önce?

Ben kahküllerimi kirmizi yaptirmistim araya kirmizi balyaj attirmistim rengi aktikca pembe gibi olmustu

aynisindan mavi yaptirmistim o da aktikca yesil gibi oluyor

saclarima zarar verdigini idda edemem cok cekinirsen dogal yaglarla sabunlarla beslersin...

milleti bosver istiyorsan yap gitsin icinde kalmasin kökü sende

ps: bende mor yada lacivert yapicam ama yeni is ariyorum artik is yerindeki duruma göre bakalim

:))) sen bütün renkleri denemişsin. sanırım beyaz tenlisin. benim ten rengim biraz daha beyaz olsa o rengarenk saçı yaptırırdım kesin. renkli hallerinin fotosu varsa görmek isterim :)

yooo kumralimm :)) su siralar gözüme mor u kestirdim bakalim hayirlisi

malesef henüz foto ekleme hakkina sahip degilim(

kendin bile yapabilirsin bu renkleri yap dene hosuna gitmezse zaten o renkler cabuk akio
akinca boyarsin kahveye tekrar

Bence kuaförlerin ne dedigine bakma, yap yoksa icinde kalir. Ben de ne kadar pisman olsam da siyaha iyiki boyamisim diyodum. Boyamasaydim icimde kalirdi. Hala boyamak istiyorum ama annem dogal saclarini kullan artik diyor. Koyu renk saci cok severim, dogal yöntemlerle koyultcam artik sonra da uclarini kirmiziya boyarim.

Ben de bu siralar fusyaya taktim. Cok tatli bir renk, akinca pembe olur sanirim. Kahkül kestirirsem kenarina bir tutamina boyamayi düsünüyorum. Exicolor diye bir markanin varmis fusya rengi, numarasi 0.65. Bu markanin yesilini kullanmistim ama cok cabuk akmisti, sari olmustu. Bu da akar ama akinca pembe olursa fena olmaz. Söyle bir sey istiyorum, sana da belki fikir olur.

o fuşya akınca hiç guzel bi pembe olmuyo canım, defalarca kullandım. ayrıca dediğin gibi çok çabuk akıyor.

o fuşya akınca hiç guzel bi pembe olmuyo canım, defalarca kullandım. ayrıca dediğin gibi çok çabuk akıyor.

Simdi boyayi sacimin ufak bir kismina uyguladim bakalim nasil olcak. Begenmezsem uygulamam bir daha, pek görünmeyen bir yere sürdüm zaten. Begenirsem önlerine de uygulayacagim. Bu arada magentayla fusya farkli renkler mi?

arkadaşlar pembe nasıl elde ediliyor ayrı bi boyasımı var yoksa karışım renklerdenmi oluşuyo?

Ayrı bir boyası var canım. Ben bundan 6 yıl önce pembe, mavi, yeşil renklerini ayrı ayrı kullanmıştım. Çok kullanışlı renkler değil. Kalıcılığı pek yok çok kısa sürede akıyorlar. Zaten bu tarz renkler defile tarzı organizasyonlar için üretiliyormuş. O yüzden kalıcılığı uzun değilmiş. Kuaförüm bana böle sölemişti.

Simdi boyayi sacimin ufak bir kismina uyguladim bakalim nasil olcak. Begenmezsem uygulamam bir daha, pek görünmeyen bir yere sürdüm zaten. Begenirsem önlerine de uygulayacagim. Bu arada magentayla fusya farkli renkler mi?

Cok soluk, küllü bir pembe oldu. Pek fusyaya benzetemedim. Acip boyamadigim icin böyle oldu sanirim.

Cok soluk, küllü bir pembe oldu. Pek fusyaya benzetemedim. Acip boyamadigim icin böyle oldu sanirim.

canım kaçlık oksidan kullandın? en az 9 hatta tam rengi elde etmek icin 12lik kullanıp ısı ile cok ama cok tatlı bi fusya elde ediyordum. fakat ömrü 1 yıkama =) ilk yıkamadan itibaren iğrençleşiyor. exicolor vb markaları asla kullanmıyorum artık.

ben farklı diye biliyorum. magenta daha mora dönük bir renk.

hmm anlıyorm cnm ben boyle koyu bı pmbe deglde acık tonlarda bı pembe boyamak ısterdm saçlarımn on kısımlarına boyle avril gibi:)

jeans color, barcelino gibi markalar var ama hiç kullanmadım.

heryerde olmayabilir ama su naturel's die bir marka var röfle setlerı var onun kızıl röfle seti biraz pahalı yanılmıorsam eğer saçların platın sarısı yada o tonlarda bır sarı ise kızıl yapmıyor :) sürdüğünde bildiğin pembe oluyor boyayı tutma oranına görede pembe tonu oluşuyor normalde koyu renk saçlarda etklı oluyor kızıl röfle yapmak için ama açık renkte işte böyle bir etkı yapıyor.ortalama 1 aydada yıkanınca eskı rengıne donuyor akıyor yanı:) ayrıcaada boya biber kokuo:) kırmızı biber:)

eğer saçımıza boyanın verdiği zararı bilseymişiz asla yapmazmışız ki çook doğru kendimden biliyorum ki hele pembe falan mahveder saçını ayrıca dogal renkler moda kaç yıldır.... sakın bozma saçınııııı

9luk kullandim canim. Sonucu hic begenmedim ama, gercekten tuhaf, kötü bir pembe oldu. Önlerini de boyamistim en sonunda dayanamadim 4.0 numara kahveye boyadim. Su an sadece uclarinda kirmizilar var, daha canli parlak bir kirmizi istiyorum önerdiginiz bir marka var mi? Koleston vahsi kizil nasil sizce?

canım bazı insanlara abartı geldigi icin küt diye marka önermek istemedim. bazen kendi arkadaslarım bile parlak canlı bi kızıl istiyorum ama seninki kadar da değil diyor :) istedigin kırmızı bu fotolardaki gibi biseyse loreal majicontrast - kızıl öneririm.

biri açık biri kapalı mekanda çekim. fotolarda biraz daha pembeye dönük gibi cıkmıs. aslında kırmızı oluyor. fotolar gecen seneden oldugu icin tam hatırlayamıyorum, belki altında fusya vardı, ondan pembemsi oldu bilemiyorum.

Cok sagol tatlim fotograf da koymussun. Abarti derken cok mu canli buldular rengi? Renk cok güzel ama benim istedigim pembeye degil turuncuya dönük bir kirmizi ayni su fotodaki gibi. Seninkinde pembelik var sanki ama dedigin gibi altindaki fusyadan olabilir. Ben sicak, ates kirmizisi gibi bir kirmizi istiyorum. Koleston vahsi kizili sordum parfümeriye yokmus. Satilmiyor sanirim artik. Kolestonun ask alevi de canli bir kizila benziyor. Olmadi yine kontrast renkleri denicem, bi de cabuk akmasa.

majicontrast cabuk akmıyor ve pırıl pırıl yapıyor sacımı, bakır kızılı da var ama istedigin renge yakın mı bilemedim. (foto koymussun sanırım ama göremedim şirket bilgisayarı devianart ı yasaklamıs durumda )
kolestona kılım ben, bahsettiğin renkleri değil de koleston perfect serisinden 66/46 ve 0/45 denemiştim. renk katalogtakinin aynısı ama saclarımı asırı derecede matlastırmıstı. vahsi kızıla cok niyetlensem de bu yuzden hic denemedim. bi de kutu üstündeki renklere hic güvenemiyorum. tüpte satılan boyalar daha iyi sonuc veriyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…