Saç Rengi ve Saç Boyama toz pembe kullanan var mı daha önce?

sumimasenn

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2010
51
8
286
İzmir
saçlarımın kendi rengi resimdeki gibi. ben renkli renkli boyamak istiyorum yeşil, mavi, kırmızı, beyaz gibi sizce nasıl olur? tamamen değilde uçları için düşünüyorum. veya toz pembe olsun istiyorum. toz pembe kullanan var mı daha önce?
bana fikir verin lütfen :)

Son düzenleme:
Yapacaksan pembe yap yeşl mavi kırmız rengarenk hoş durmaz.Pembe daha iyi

benim bir arkadaşım sadece kahkullerini laciverte boyuyordu beyaz tenli bir kızdı, lacivert bir insana bu kadar yakışamaz derim hep..
bir arkadaşım da balyaj attırır gibi koyu yeşil boyamıştı ama saçları kendiliğinden koyu kumraldı, yine beyaz tenli bir kızdı ona da çok yakışmıştı..
yine bir arkadaşm sadece uçlarına cart kırmızı yapmıştı saçları omuzlarının altındaydı onda da hoş durmuştu..
Ben hevesin varsa dene derim..

teşekkürler.. bende pembenin daha iyi duracagına karar verdim sanırım. beyaz tenli değilim daha çok beyazla sarı arası bi rengim var. pembe kıyafetler bayagı yakısıyor :) herhalde saçımda da iyi olur.

bende uzun saçımda uçları pempe kullanmıştım üstlerim koyu idi..
çok güzel olmuştu fakat çok çabuk aktı..

Harika olur.
Dogal saclarim uzasin ben de istiyorum pembe, kirmizi, mavi, sari... Bayilirim saclarda marjinal renklere.
Pembeyi yaptiktan sonra sIkIlnca alev kirmizisi yap, senin sac rengine cok yakisir.

Harika olur.
Dogal saclarim uzasin ben de istiyorum pembe, kirmizi, mavi, sari... Bayilirim saclarda marjinal renklere.
Pembeyi yaptiktan sonra sIkIlnca alev kirmizisi yap, senin sac rengine cok yakisir.

hımm alev kırmızısı, onu hiç düşünmemiştim. kuaföre onu da söyleyeyim ben.

yaa kuföre gittim bence yaptırma dedi :S o pembeyi üç güne bi boyamak zorunda kalırsın dedi. diğer renkleri de tavsiye etmedi. sarı olur dedi ben sarı istemiyorum
çok kararsız kaldım..

yaa kuföre gittim bence yaptırma dedi :S o pembeyi üç güne bi boyamak zorunda kalırsın dedi. diğer renkleri de tavsiye etmedi. sarı olur dedi ben sarı istemiyorum
çok kararsız kaldım..

Canim hevesin gecince kahve rengiyle kapatirsin pembeleri. Cok yipranirsa uclarindan kesersin ama yipranacagini sanmiyorum. Kuaför abartmis sanki biraz.

arkadaşlar renkliden vazgeçtim kuaförler pek önermedi. simdi bunlardan hangisi bana olur bi fikir verin lütfen... not: renkli olan saç çok hoşuma gittiği için koydum :))

yıl saçlarımın uç kısımlarını yeşil renk yaptırmıştım. yap bence istediğin renk saçını içinde kalmasın. zaten bu renkler çok uzun ömürlü olmuyor diğer boyalar gibi.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…