• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

toz mu sıvı deterjan mı?

egem07

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
926
152
303
Diğer
arkadaşlar merhaba...ben uzun zamandır çamaşırlar için sıvı deterjan kullanıyorum...ama lekeler çok iyi çıkmıyor sanki.. çoğu markayı denedim..omo,persil,rinso...leke çıkarıcı falan da kullanıyorum ama faydasını pek göremedim...çevremizde bazı arkadaşlar toz deterjanı tavsiye ettiler sıvıdan daha iyi temizliyomuş..doğru mu acaba ? siz hangi deterjanı kullanıyosunuz ve memnunmusunuz?

sıvıda kullandım toz deterjanda,ama tekrardan toz deterjan kullanmaya başladım bazen lekeleri cıkarmadı sıvı.Bir tek siyah kıyafetlerde sıvı deterjan kullanıyorum toz olan bazen iz bırakabiliyor.yine de toz daha iyi gibi geliyor içine birazda ariel'in leke çıkarıcısından döküyorum.

sıvıda kullandım toz deterjanda,ama tekrardan toz deterjan kullanmaya başladım bazen lekeleri cıkarmadı sıvı.Bir tek siyah kıyafetlerde sıvı deterjan kullanıyorum toz olan bazen iz bırakabiliyor.yine de toz daha iyi gibi geliyor içine birazda ariel'in leke çıkarıcısından döküyorum.

teşekkür ederim canım cevabın için...

ben persıl jelı cok begenıyorum beyazda renklıyede kullanıyorum hem ız bırakmıyo camaşırlarda mis gibi de kokuyo temızlıyoda.. tavsıye ederım

arkadaşlar toz deterjan kullandım 1-2 sefer ve baya farketti sıvıyla...çocukların lekeli kıyafetleri vardı mesela o kadar leke sökücü falan kullandım fayda etmedi...toz deterjandan sonra çok silik kaldı leke belli belirsiz çok memnun kaldım şahsen tavsiye ederim tozu..

Back