Toz mamayı sıcak suya koyup içirmek dışında başka şekilde tüketen var mı? Yoğurt vb 🥹

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.744
1.434
Selam kızlar,

Toz mamayı sıcak suya koyup içirmek dışında başka şekilde tüketen var mı?

Yoğurda karıştırıp yedirmek vb.

Bir çok şeyle içirmeyi denedim içmiyor.

Alerjik mamayı bi şeylere katıp yedirebilirsem yedirmemi söylemişti doktor, tadını beğenmez muhtemelen denemiş olalım diyerek. Ama benim bebeğim anne sütü de alıyordu. Sadece mama ile besliyorsanız markanızı değiştirin, doktorunuza danışın.

Alerjik mamayı bi şeylere katıp yedirebilirsem yedirmemi söylemişti doktor, tadını beğenmez muhtemelen denemiş olalım diyerek. Ama benim bebeğim anne sütü de alıyordu. Sadece mama ile besliyorsanız markanızı değiştirin, doktorunuza danışın.
Bir suru denedim içmek istemiyor anne sütü alıyor ama kilosu düşük gidiyor diye içir dedi doktor ama bir türlü içiremiyoruz

Bana 120 cc ver demişti yani 4 ölçek. Siz nasıl kullandınız peki? Mesela 4 ölçeği kaç kaşık yoğurda koyduniz örneğin?

Bana 120 cc ver demişti yani 4 ölçek. Siz nasıl kullandınız peki? Mesela 4 ölçeği kaç kaşık yoğurda koyduniz örneğin?
Ben ölçmedim bile zaten süt ürünleri alerjisi olduğu için yoğurt tüketmiyordu, diğer gıdalarına bir ölçek falan belki kattım tadını beğenmedi tüketmedi.

Henüz denemedim ama siz deneyebilirisiniz doktorun verdiği kagıttan muhallebi tarifi
IMG_9378.jpeg

Arkadaşların ölçüyü sorma amacım şu bir akşamda 4 ölçek ver dedi. Ben mama yapayım katı kıvamlı yukarıdaki arkadaşın verdiği tarifle ama tedirgin oldum çok olur az olur sorun olur mu diye açıkçası ondan korkuyorum bilmediğim için

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgillere bu akşam deneyeyim Allah’ın izniyle çözüm olur insallah sag olun 🥰

Selam kızlar,

Toz mamayı sıcak suya koyup içirmek dışında başka şekilde tüketen var mı?

Yoğurda karıştırıp yedirmek vb.

Bir çok şeyle içirmeyi denedim içmiyor.
Eğer bebeğiniz 6 aydan büyükse muhallebilerine katabilirsiniz, ben o şekilde veriyorum şuanda...

Arkadaşların ölçüyü sorma amacım şu bir akşamda 4 ölçek ver dedi. Ben mama yapayım katı kıvamlı yukarıdaki arkadaşın verdiği tarifle ama tedirgin oldum çok olur az olur sorun olur mu diye açıkçası ondan korkuyorum bilmediğim için

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgillere bu akşam deneyeyim Allah’ın izniyle çözüm olur insallah sag olun 🥰
Ben bir muhallebi kâsesine en fazla 2 ölçek koyarım ağır gelmesin diye ...

X