- 10 Aralık 2022
- 2.752
- 1.437
- 63
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
-
Bir suru denedim içmek istemiyor anne sütü alıyor ama kilosu düşük gidiyor diye içir dedi doktor ama bir türlü içiremiyoruzAlerjik mamayı bi şeylere katıp yedirebilirsem yedirmemi söylemişti doktor, tadını beğenmez muhtemelen denemiş olalım diyerek. Ama benim bebeğim anne sütü de alıyordu. Sadece mama ile besliyorsanız markanızı değiştirin, doktorunuza danışın.
Bana 120 cc ver demişti yani 4 ölçek. Siz nasıl kullandınız peki? Mesela 4 ölçeği kaç kaşık yoğurda koyduniz örneğin?Alerjik mamayı bi şeylere katıp yedirebilirsem yedirmemi söylemişti doktor, tadını beğenmez muhtemelen denemiş olalım diyerek. Ama benim bebeğim anne sütü de alıyordu. Sadece mama ile besliyorsanız markanızı değiştirin, doktorunuza danışın.
Ben ölçmedim bile zaten süt ürünleri alerjisi olduğu için yoğurt tüketmiyordu, diğer gıdalarına bir ölçek falan belki kattım tadını beğenmedi tüketmedi.Bana 120 cc ver demişti yani 4 ölçek. Siz nasıl kullandınız peki? Mesela 4 ölçeği kaç kaşık yoğurda koyduniz örneğin?
Yeni 7.aya girdiÇocuğunuz kaç aylık?
Ayyy allah razı olsun deneyeceğimHenüz denemedim ama siz deneyebilirisiniz doktorun verdiği kagıttan muhallebi tarifi
Eki Görüntüle 3527546
Benim oğlum da mama sevmiyordu. Anne sütüyle de doymadığı için ek gıdaya 4. ayda geçtim. 7. ayda çoğu şeyden yedirmeye başlamıştım. Mamayı pirinç unuyla veya bebe bisküvisiyle karıştırıp verebilirsiniz.Yeni 7.aya girdi
Peki ölçüsüyle ilgili bilginiz var mıBenim oğlum da mama sevmiyordu. Anne sütüyle de doymadığı için ek gıdaya 4. ayda geçtim. 7. ayda çoğu şeyden yedirmeye başlamıştım. Mamayı pirinç unuyla veya bebe bisküvisiyle karıştırıp verebilirsiniz.
Öyle tadını değiştirecek kadar koysanız yeter. Onları koyunca biraz katı olur hem, kaşıkla yedirirsiniz. Kusmaz da katı oluncaPeki ölçüsüyle ilgili bilginiz var mı
Eğer bebeğiniz 6 aydan büyükse muhallebilerine katabilirsiniz, ben o şekilde veriyorum şuanda...Selam kızlar,
Toz mamayı sıcak suya koyup içirmek dışında başka şekilde tüketen var mı?
Yoğurda karıştırıp yedirmek vb.
Bir çok şeyle içirmeyi denedim içmiyor.
Ben bir muhallebi kâsesine en fazla 2 ölçek koyarım ağır gelmesin diye ...Arkadaşların ölçüyü sorma amacım şu bir akşamda 4 ölçek ver dedi. Ben mama yapayım katı kıvamlı yukarıdaki arkadaşın verdiği tarifle ama tedirgin oldum çok olur az olur sorun olur mu diye açıkçası ondan korkuyorum bilmediğim için
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgillere bu akşam deneyeyim Allah’ın izniyle çözüm olur insallah sag olun
Ne ölçü ile veriyorsunuz?Eğer bebeğiniz 6 aydan büyükse muhallebilerine katabilirsiniz, ben o şekilde veriyorum şuanda...
Genelde herhangi bir muhallebi tarifi ve bazen 1 bazen 2 ölçek mama ,hiç 3 ölçek yapmadım, muhallebi içeriği sadeleştirilirse 3 ölçek de olurNe ölçü ile veriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?