Maske Tarifleri Toz jelatin

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

susevval

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
15
0
36
İstanbul
kızlar son iki haftadır yüzüme toz jelatin ile yapılan maskeyi uyguluyorum süper etki yapkı yüzüme bi parlaklık geldi belki sizlerde duymuşsunuzdur yapan varmı aranızda :)

1 kere yaptım hemen attım nasıl dayanıyosun kokusuna :44:mide bulandırıcı bir kokusu var ...

haklısın gerçekten kötü kokuyo bunun sebebide sütden kaynaklanıyo diye düşünürüm oldum olası sütün kokusunu sevmem karışıncada kötü kokuyor evet ama maskeyi çıkardığın zaman yüzündeki etkiyi görünce değer diye düşünüyorum ben maskeyi yaptığım zaman balkona çıkıyorum

bende burnuma pecete tıkamıstım sonucunuda pek anlamadım bantı cıkardığımda pek bişey göremedim

bende burnuma pecete tıkamıstım sonucunuda pek anlamadım bantı cıkardığımda pek bişey göremedim

bak bu da bi çözüm iyice kuruması lazım ıslak kalınca da pek çekmiyo ben ilk yaptığımda ben de fazla birşey görememiştim ikinci yaptığımda çıkmıştı gerçi pek siyah noktam yoktu ben tüm yüzüme uyguluyorum hafta da bir :)

kızlar son iki haftadır yüzüme toz jelatin ile yapılan maskeyi uyguluyorum süper etki yapkı yüzüme bi parlaklık geldi belki sizlerde duymuşsunuzdur yapan varmı aranızda :)

sizin bahsettiginiz tarif nasil acaba.. ben toz jelatin bulamadim yaprak jelatinle yapiyorum biraz sutle birlikte ama sadece burun,alnim ve ceneme uyguladim yani siyah nokta genelde gorunen yerlere ve cok memnunum tum yuze olunca can yakmiyormu acaba

ben aktardan toz jelatin aldım yaprak jelatinle de olduğunu duydum ama hiç denemedim nasıl yapıyorum bir tavada suyu kaynatıyorum küçük bir kasede 1 tatlı kaşığı toz jelatin ve 1 yemek kaşığı da sütü ekleyip jelatin eriyene kadar karıştırıyorum kıvamını anlıyosunuz zaten biraz soğuduktan sonra yani dayanabilceğim bi sıcaklıkta yüzümün her köşesine sürüyoum göz altları hariç kaşlara gelmemesine dikkat ederk sürüyorum ben biraz ölçüyü artırıyorum kalın sürüyorum çıkarken daha kolay oluyo kople geliyo çünkü çıkartıktan sonra yüzümü yıkıyorum ilk yaptığımda biraz kızarmıştı yanmıştı ama şimdilerde olmuyo böyle bi etki olursa korkmayın geçiyo gerçekten çok iyi geliyo bende siyah nokta olmadığı için sadece maske olarak kullanıyorum o bile yüzümü partlatmaya yetiyo yani güzel oluyo :) birde gündüz yapmayın akşam yapım gündüz yapıldığında güneş ışından dolayı lekeler yapıyor deniliyo

Bende arada bir burnuma yaparım bunu,ama tüm yüzde yapmadım hiç. Bunu tüm yüzüne uyguladığında yüzdeki kıllarıda çekip, daha çok tüylenme yapmasın sakın :26:

internetten bununla ilgili bir video izlemiştim, gidip jöle aldım aynı şey zannedip, olmadı tabii, jelatini hiç biryerde bulamamıştım öğlen hemen aktara gidiyorum almak için, daha önce magnesie calcinee adlı ilacı denemiştim peeling olarak kullanmayı pek bir faydasını göremedim, bunu deneyip yazarım size..

Ben de geçenlerde bunu denetim. Yüzümdeki ince tüyleri mi yoldu ne çıkartırken acayip acıdı. Siyah noktam yok benim biraz komedon var. Onda da işe yaramadı. Suratıma ağda yapmışım gibi oldu kısaca yani.

Hiç bir yerde bulamadımm. Dr qetker varmış yeni örendim yarın bakıcam. Jöle aldım o işe yarar mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…