hayir ilk kez duyuyorum ilginc
Ya ben yaptım. Siyah noktaları çekmedi........
ben de yapmak istiyorum ama toz jelatini hiçbiyerde bulamıyorum
1 kere yaptım hemen attımnasıl dayanıyosun kokusuna :44:mide bulandırıcı bir kokusu var ...
haklısın gerçekten kötü kokuyo bunun sebebide sütden kaynaklanıyo diye düşünürüm oldum olası sütün kokusunu sevmem karışıncada kötü kokuyor evet ama maskeyi çıkardığın zaman yüzündeki etkiyi görünce değer diye düşünüyorum ben maskeyi yaptığım zaman balkona çıkıyorum
bende burnuma pecete tıkamıstımsonucunuda pek anlamadım bantı cıkardığımda pek bişey göremedim
kızlar son iki haftadır yüzüme toz jelatin ile yapılan maskeyi uyguluyorum süper etki yapkı yüzüme bi parlaklık geldi belki sizlerde duymuşsunuzdur yapan varmı aranızda :)
sizin bahsettiginiz tarif nasil acaba.. ben toz jelatin bulamadim yaprak jelatinle yapiyorum biraz sutle birlikte ama sadece burun,alnim ve ceneme uyguladim yani siyah nokta genelde gorunen yerlere ve cok memnunum tum yuze olunca can yakmiyormu acaba
ben aktardan toz jelatin aldım yaprak jelatinle de olduğunu duydum ama hiç denemedim nasıl yapıyorum bir tavada suyu kaynatıyorum küçük bir kasede 1 tatlı kaşığı toz jelatin ve 1 yemek kaşığı da sütü ekleyip jelatin eriyene kadar karıştırıyorum kıvamını anlıyosunuz zaten biraz soğuduktan sonra yani dayanabilceğim bi sıcaklıkta yüzümün her köşesine sürüyoum göz altları hariç kaşlara gelmemesine dikkat ederk sürüyorum ben biraz ölçüyü artırıyorum kalın sürüyorum çıkarken daha kolay oluyo kople geliyo çünkü çıkartıktan sonra yüzümü yıkıyorum ilk yaptığımda biraz kızarmıştı yanmıştı ama şimdilerde olmuyo böyle bi etki olursa korkmayın geçiyo gerçekten çok iyi geliyo bende siyah nokta olmadığı için sadece maske olarak kullanıyorum o bile yüzümü partlatmaya yetiyo yani güzel oluyo :) birde gündüz yapmayın akşam yapım gündüz yapıldığında güneş ışından dolayı lekeler yapıyor deniliyo
Bende arada bir burnuma yaparım bunu,ama tüm yüzde yapmadım hiç. Bunu tüm yüzüne uyguladığında yüzdeki kıllarıda çekip, daha çok tüylenme yapmasın sakın :26:
internetten bununla ilgili bir video izlemiştim, gidip jöle aldım aynı şey zannedip, olmadı tabii, jelatini hiç biryerde bulamamıştım öğlen hemen aktara gidiyorum almak için, daha önce magnesie calcinee adlı ilacı denemiştim peeling olarak kullanmayı pek bir faydasını göremedim, bunu deneyip yazarım size..[
çok iyi sonuç alırsınız umarım ben memnun kaldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?