Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk defa duyuyorum.saçı hava aldırmayıp dökmesin sonra:44: ilk aklıma gelen bu oldu....
Olabilir cnm hicbir fikrim olmadigindan size sormak istedim belki bilen vardir diyeee
Kızlar, abartmayın... Sadece saç tellerinize değil kafa derinizede yapışacaktır, haliyle bir süre sonra gözeneklerde tıkanma yapabilir... Biz siyah noktalar için sığır jelatini kullanıyoruz, oradaki noktaları bir siyah nokta bandından daha iyi bir biçimde çıkartabildiğine göre, ne şekilde yapıştığını siz tahmin edin artık...
Bunun yerine şampuanınızın içine bepanthene ampul kırın, daha iyi olacaktır...
siyah noktalra karşı nsıl kullanılır sığır jelatini? evde yapabilirmiyiz kendimiz?
siyah noktalra karşı nsıl kullanılır sığır jelatini? evde yapabilirmiyiz kendimiz?
evet canim kendin yapabiliyorsun cok da kolay yapilisi , youtube da gormustum Londradabirturkkizi kullanicisi tarif etmisti ben sana tarif edeyim.
bir yemek kasigi jelatine , bir yemek kasigi süt koyup karistiriyorsun sonra 10 saniye mikrodalga firinda isitiyorsun hafif ilikken siyah noktali bölgeye uyguluyorsun tamamen kuruyunca da dikkatli bi sekilde kaldiriyorsun.
ben sigir jelatini bulamadim bitkisel vejetal buldum ama , vejetalle olmadi .. yurt disinda yasadigim icinde alip her hangi bi jelatini kullanamiyorum üzerindede yazmiyor ay sinir oluyorum.
umarim isine yarar
Peri068 sağolsun sorunu cevaplamış...
Açıkçası sadece burun için iyi bir alternatif tabii kokusuna dayanabilirseniz Çene falan içinse hiç denemeyin ne kadar tüy varsa hepsini çekiyor
jelatinin % 95 ni domuzddan % 5 ni sığırdan yapıyorlarmış ığğğkk böğkk trt 2 de sağlık progrmramında duydum benden sölemesiii