Toz Boya ile Kumaş Boyama

Btina

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2017
7
1
Hanımlar merhaba, yardımınıza ihtiyacım var. Beyaz renk olan bürümcük koltuk örtüsü takımımı koltuğumun rengini gösterdiği için boyamak istedim. Daha öncede bir çok kez boyama yapan biri olarak her zaman kullandığım victoria toz boyasından aldım. Boyayı sıcak suda erittim, kumaşları ıslattım, makineyi 90 derecede çalıştırıp içine tuzunu sirkesini attım. Ama sonuç felaket oldu. Kurşuni gri rengini almıştım. Bazı yerler tam tutarken bazı yerler açık gri oldu. Örtülere baya para vermiştim. Şimdi bu haliyle kullanmam imkansız. İlk daha böyle bir durum yaşıyorum. Kumaşın yapısıyla alakalı bir durum mu bu? Renk dengesini nasıl sağlayabilirim? Simsiyah olmasına bile razıyım yeterki tüm kumaş aynı renk olsun. Ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olun 😥

bazı kumaşlardan da kaynaklanabiliyor boya tutmama sorunu ama boyadan da olabilir...Bazı boyalar bir de resmen her yeri boyuyor..Mesela siz koltuk örtüsünü boyamak için kullandınız siyaha boyadınız diyelim beyaz renk kıyafetli veya açık renkli kıyafetteki biri oturursa üstüne hele yazın kesin boyar başıma geldi çünkü buna benzer bir şey..dikkat edin derim şahsen..

X