- 31 Ekim 2019
- 80
- 24
- 30
-
- Konu Sahibi Bilgiliyz12
Toxloplazma avidite testi istedi tarihine bakılacak . Daha öncemi geçirdim yoksa şu an var mı diye bakılacak. Korkulacak bir şey yok dedi ama risklidir biraz dedi. Dua edin nolurBende tam bilmiyorum ama bağışıklık kazanmış olabilirsin, doktorun ne dedi
Doktor ikisini de pozitif olarak gördü. Sınır demedi yani. Avidite testi istedi. Dua edinBenim evcil hayvanım var bende kendim toksoplazma testi yaptırdım sokak hayvanlarını da severim sürekli bu testi yaptırdım Igg Pozitif olan değer daha önce bu virüsü geçirdiğinizi ve bağışıklık kazandığınızı gösterir benim doktorum daha önce geçirmişsin hamilelikte geçirmezsin dedi ama ben muhtemelen 3 ayda 1 kontrol ettiririm
Igm değeri de şu an vücudunuzda o enfeksiyon olup olmadığını gösterir negatif çıkanlar yani enfekte olamadığınızı gösteriyor sınırda yazan kısım için bilmiyorum yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar bana verilen bilgi bu şekildeydi
Ne zaman geçirdiğine bakacaklar, umarım bebiş iyidir şuan kaç haftalık, dualarım sizinleDoktor ikisini de pozitif olarak gördü. Sınır demedi yani. Avidite testi istedi. Dua edin
8 hafta 2 gün. Henüz çıkmadı test sonucuNe zaman geçirdiğine bakacaklar, umarım bebiş iyidir şuan kaç haftalık, dualarım sizinle
Benim evcil hayvanım var bende kendim toksoplazma testi yaptırdım sokak hayvanlarını da severim sürekli bu testi yaptırdım Igg Pozitif olan değer daha önce bu virüsü geçirdiğinizi ve bağışıklık kazandığınızı gösterir benim doktorum daha önce geçirmişsin hamilelikte geçirmezsin dedi ama ben muhtemelen 3 ayda 1 kontrol ettiririm
Igm değeri de şu an vücudunuzda o enfeksiyon olup olmadığını gösterir negatif çıkanlar yani enfekte olamadığınızı gösteriyor sınırda yazan kısım için bilmiyorum yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar bana verilen bilgi bu şekildeydi
peki pozitif olursa ne olacak ? Kötü bir şey mi ? Tedavisi nasılNe zaman geçirdiğine bakacaklar, umarım bebiş iyidir şuan kaç haftalık, dualarım sizinle
İnşallah yüksek avidite çıkar.8 hafta 2 gün. Henüz çıkmadı test sonucu
Pozitif olursa benek zekası gelişimi için çok riskli o enfeksiyon bebeğe geçmiş mi diye karından sıvı alıyorlar diye biliyorum, umarım kimse için gerekmezpeki pozitif olursa ne olacak ? Kötü bir şey mi ? Tedavisi nasıl
Şükür negatif çıktı adivite testi de yüksek çıktı daha önce geçirdim demek bu hastalığı. Ahenk laboratuvar yine aynı hataları yapıyor!!!Ne zaman geçirdiğine bakacaklar, umarım bebiş iyidir şuan kaç haftalık, dualarım sizinle
çok şükür geçmiş olsun, sağlıkla doğsun inşallahŞükür negatif çıktı adivite testi de yüksek çıktı daha önce geçirdim demek bu hastalığı. Ahenk laboratuvar yine aynı hataları yapıyor!!!
Merhaba sizinle aynı sorunu yaşıyorum benimki de tam sınırda. Acidite sonucunu bekliyorum şu an herhangi bir sıkıntı var mı hamileliğiniz nasıl gidiyor?Şükür negatif çıktı adivite testi de yüksek çıktı daha önce geçirdim demek bu hastalığı. Ahenk laboratuvar yine aynı hataları yapıyor!!!
laboratuvar sonuçları yanlış çıkarmış. Tekrar yapıldı hem adivite hem igg. İgg negatif çıkınca adivite testine gerek kalmadı. Gebelikten önce bu hastalığı geçirmişim ve bağışıklık kazanmışım. Umarım sizin de öyle olur merak etmeyin güzel sonuçlara.Merhaba sizinle aynı sorunu yaşıyorum benimki de tam sınırda. Acidite sonucunu bekliyorum şu an herhangi bir sıkıntı var mı hamileliğiniz nasıl gidiyor?
Bu arada ben iki kez A.henk te ayrı testler yaptırdım iki kez hata verdiler. Bu yüzden dava edeceğim onlarıMerhaba sizinle aynı sorunu yaşıyorum benimki de tam sınırda. Acidite sonucunu bekliyorum şu an herhangi bir sıkıntı var mı hamileliğiniz nasıl gidiyor?
Çok sevindim umarım benim de öyle olur avidite sonucum henüz çıkmadı. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin cevabınız için teşekkürlerlaboratuvar sonuçları yanlış çıkarmış. Tekrar yapıldı hem adivite hem igg. İgg negatif çıkınca adivite testine gerek kalmadı. Gebelikten önce bu hastalığı geçirmişim ve bağışıklık kazanmışım. Umarım sizin de öyle olur merak etmeyin güzel sonuçlara.
Amin inşallah hepimiz sağlıklıcakla alalım. Maalesef ilk duyduğumda çok kötüydü.Çok sevindim umarım benim de öyle olur avidite sonucum henüz çıkmadı. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin cevabınız için teşekkürlerbu arada bence de kesinlikle dava edin şu an aynı korkuyu yaşadığım için biliyorum birilerinin en ufak hatası size günlerce endişe yaratıyor bu kadar basit olmamalı