lazer epilasyona iki yıl devam etim ve tüyler epey azalınca bıraktım ama şimdi tüyler eskisi gibi çıkmaya başladı. (merkeze birçok yakın arkadaşım gitti ve süper sonuçlar aldılar) doktora gidip hormon testi yaptırdım prolaktin, tsh vs herşey normal çıktı fakat total testesteron 0.31 mikrogram/litre çıktı. nanogram cinsinden 310 nanogram/litre oluyor. doktor değerlerde bir sorun yok kilo ver bir de dedi (75 kiloyum) ama doktordan çıkınca bir ebe arkadaş bu değer sınırın çok üzerinde deyince açıkçası endişelendim. doktora emin misiniz? demek için gidemem de şimdi. bu değerle haşır neşir olan arkadaşlardan destek bekliyorum
Doktorunuz pkosdan şüphelenmiş gibi duruyor. Kadın doğum doktoruna gittiniz mi? Kilo vermek iyi gelebilir ama pkos varsa malesef ara ara yoklar tüylenme. Kendimden biliyorum..
Ben önce bir merkeze gittim 13seans, birkaç yıl sonra tekrar çıkmaya başladı. Eve philips lumea aldım, rötüş yapar gibi evde müdahale ediliyorum gerekli olduğunda.
Doktorunuz pkosdan şüphelenmiş gibi duruyor. Kadın doğum doktoruna gittiniz mi? Kilo vermek iyi gelebilir ama pkos varsa malesef ara ara yoklar tüylenme. Kendimden biliyorum..
Ben önce bir merkeze gittim 13seans, birkaç yıl sonra tekrar çıkmaya başladı. Eve philips lumea aldım, rötüş yapar gibi evde müdahale ediliyorum gerekli olduğunda.
kadın doğuma geçen sene gitmiştim. myom var bende, sekiz cm. rahim dışında. ama kist yoktu geçen sene ve adet düzensizliği falan hiç yaşamam. sizin de birkaç yıl sonra çıkan tüyler eskisi gibi mi çıktı yoksa az az zayıf ve cılız mı?
kadın doğuma geçen sene gitmiştim. myom var bende, sekiz cm. rahim dışında. ama kist yoktu geçen sene ve adet düzensizliği falan hiç yaşamam. sizin de birkaç yıl sonra çıkan tüyler eskisi gibi mi çıktı yoksa az az zayıf ve cılız mı?