Merhaba kızlar bugün gebelik planlamak için gittiğim doktor eşimden sperm testi istedi ama sonuçlarımızı gördüğümüz andan beri yıkılmış haldeyiz. Sizce direkt tüp mü önerirler ameliyat mı ilaç mı.? Durum çok mu vahim? Bu durumda olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok olmuş siz soralı ama tavsiyem bu testli farklı bıryerde daha vermeniz.Sayı olarak düşük ama olmayacak düzeyde de değil.Keçiboynuzu özü içsin eşiniz vitaminler var onları kullansın havuç suyu,zeytınyagında bekletılmıs incir bunlar sayıyı artıran şeyler.Kac yıllık evlısınız nekadar süreden beri deniyorsunu??Yaşınız nedir?bunlar gozonunde bulundurularak tedaviniz şekillenir eğer gençseniz bir süre bu tarz şeylerı deneyıp bekleyebılırsınız çokta sıkıntı yapmayın sperm var sonucta.Herşey 1tane hareketli sperme bakar..Merhaba kızlar bugün gebelik planlamak için gittiğim doktor eşimden sperm testi istedi ama sonuçlarımızı gördüğümüz andan beri yıkılmış haldeyiz. Sizce direkt tüp mü önerirler ameliyat mı ilaç mı.? Durum çok mu vahim? Bu durumda olan var mı?
Sorun sadece sayı olsaydı daha ümitli olmayı ben de çok isterdim ama hareketlilik ve morfolojik problemimizde çok. 1 buçuk senedir evliyiz 28 ve 30 yaşlarımız. Doğal yoldan olması için sayının 15m de hareketliliğin en az yüzde 32lerde olması gerekiyormuş ama bizim 1çok olmuş siz soralı ama tavsiyem bu testli farklı bıryerde daha vermeniz.Sayı olarak düşük ama olmayacak düzeyde de değil.Keçiboynuzu özü içsin eşiniz vitaminler var onları kullansın havuç suyu,zeytınyagında bekletılmıs incir bunlar sayıyı artıran şeyler.Kac yıllık evlısınız nekadar süreden beri deniyorsunu??Yaşınız nedir?bunlar gozonunde bulundurularak tedaviniz şekillenir eğer gençseniz bir süre bu tarz şeylerı deneyıp bekleyebılırsınız çokta sıkıntı yapmayın sperm var sonucta.Herşey 1tane hareketli sperme bakar..
morfolojı %4 yeterlı zaten..sayınız evet dusuk ama hıc olmayacak duzeyde degıl bu işte olmaz dıye bısey yok ben neler duydum neler okudum hıc olmauacak kısıler gebe kaldı dogurdu ..ıyı bir ürologa gıtsın eşiniz hormonlarına bakılır tekrar test verır sebebı bulunup cozulebılır sayı artırılır 3ay da spermler kendını toplayabılır gereklı takvıyeler yapılırsaSorun sadece sayı olsaydı daha ümitli olmayı ben de çok isterdim ama hareketlilik ve morfolojik problemimizde çok. 1 buçuk senedir evliyiz 28 ve 30 yaşlarımız. Doğal yoldan olması için sayının 15m de hareketliliğin en az yüzde 32lerde olması gerekiyormuş ama bizim 1morfoloji de yüzde 96 sıkıntılı
![]()
İnşallah öyle olur varikosel ameliyatı da olması gerekiyor. Bir de yumurtayı dölleyen hız değil mi o yüzde 1 amamorfolojı %4 yeterlı zaten..sayınız evet dusuk ama hıc olmayacak duzeyde degıl bu işte olmaz dıye bısey yok ben neler duydum neler okudum hıc olmauacak kısıler gebe kaldı dogurdu ..ıyı bir ürologa gıtsın eşiniz hormonlarına bakılır tekrar test verır sebebı bulunup cozulebılır sayı artırılır 3ay da spermler kendını toplayabılır gereklı takvıyeler yapılırsa
varikosel ameliyatını herkese önermıyolar çok tartısılır bır konu bu..tek doktora baglı kalıp hareket etmeyın derım eşinize iyi bır ürolog bulun kendınıze de ıyı bır kadın dogum doktoru..bırlec doktorla daha gorusun bence oyle karar verırsınız dedıgım gıbı yumurtayı dölleyen sadece 1sperm sonucta..1tane yeter hemen umutsuzluga kapılmayın herseyın bır cozumu var sonucta eşinizde sperm hıc yok degıl..bu artırılır dogru tedavıyleİnşallah öyle olur varikosel ameliyatı da olması gerekiyor. Bir de yumurtayı dölleyen hız değil mi o yüzde 1 ama
Gidince muhtemelen isteyecekler varikoseli araştırınca olduğunu anladık dışardan bile görünüyor varisler.Canım varikosel var galiba eşinde ultrason istedi mi eşinden
Benim eşim oldu ameliyat canım iyi bir doktor bulunGidince muhtemelen isteyecekler varikoseli araştırınca olduğunu anladık dışardan bile görünüyor varisler.
Kimde yaptırdınız faydasını gördünüz müBenim eşim oldu ameliyat canım iyi bir doktor bulun
Canım Tekirdağ da iyi bir doktordu eşimin ameliyattan önce 7 milyondu şimdi ise 45 milyon ama daha çocuğumuz olmadı sadece 1 kimyasal olduKimde yaptırdınız faydasını gördünüz mü
Peki hızında bir artış oluyor mu bizim en düşük değerimiz hız %1 yumurtayı asıl dölleyen de oymuşCanım Tekirdağ da iyi bir doktordu eşimin ameliyattan önce 7 milyondu şimdi ise 45 milyon ama daha çocuğumuz olmadı sadece 1 kimyasal oldu
Hız ameliyattan önce yüzde 15 den düşüktü şimdi yüzde 62 ama ben eşime her şey yedirdim ameliyattan sonraPeki hızında bir artış oluyor mu bizim en düşük değerimiz hız %1 yumurtayı asıl dölleyen de oymuş
Benimle de paylaşırsanız çok sevinirim Rabbim size sağlıklı sevimli hayırlı evlatlar versin :)Giz
Hız ameliyattan önce yüzde 15 den düşüktü şimdi yüzde 62 ama ben eşime her şey yedirdim ameliyattan sonra