Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 4 Gün önce kan verdım total hcg 134dü 2 gün sonra tekrarladım 205di bugün beta hcg bakıldı 281 total hcgyle beta hcg arasındaki fark nedir bilen varmı
Aslında fark yok ikiside aynı. E nabızda bazen Total yazar bazen direkt beta HCG yazar. Değerleriniz de bana yavaş artıyor gibi geldi. 2 günde bir baktırdıysanız 2 2.5 kat artması lazım.
Olması gereken ise; Pazartesi: 134hcg Çarşamba: 268hcg Cuma: 536hcg
Gibi.
Yüzde yüz doğru hesaplama değil ikinci yazdığım ama bunlara yaklaşık değerler çıkması lazım. Folik asit kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız folidocane almanızı öneririm. Bende onu kullanıyorum gebelik başından beri. İnşallah sağlıklı ilerler gebeliğiniz
Aslında fark yok ikiside aynı. E nabızda bazen Total yazar bazen direkt beta HCG yazar. Değerleriniz de bana yavaş artıyor gibi geldi. 2 günde bir baktırdıysanız 2 2.5 kat artması lazım.
Gibi.
Yüzde yüz doğru hesaplama değil ikinci yazdığım ama bunlara yaklaşık değerler çıkması lazım. Folik asit kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız folidocane almanızı öneririm. Bende onu kullanıyorum gebelik başından beri. İnşallah sağlıklı ilerler gebeliğiniz
Gibi.