SacDuzlestirici Sabahın İlk Işıkları..... Kayıtlı Üye 28 Şubat 2010 2.430 3 8 Eylül 2010 Konu Sahibi SacDuzlestirici #1 guzel olur
rapunzel0316 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2009 1.086 13 8 Eylül 2010 Konu Sahibi SacDuzlestirici #2 Hareli yeşil ve koyu renk saç çok yakışmış bence öyle devam et =)
tostosi Guru Kayıtlı Üye 7 Haziran 2010 922 577 8 Eylül 2010 Konu Sahibi SacDuzlestirici #3 hareli mavi freshlook hareli gri freshlook hareli mavi freshlook hareli yeşil freshlook sizce bal rengi nasıl olur...? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2019
hareli mavi freshlook hareli gri freshlook hareli mavi freshlook hareli yeşil freshlook sizce bal rengi nasıl olur...?
tostosi Guru Kayıtlı Üye 7 Haziran 2010 922 577 8 Eylül 2010 Konu Sahibi SacDuzlestirici #4 opal .!.: Hareli yeşil ve koyu renk saç çok yakışmış bence öyle devam et =) Genişletmek için tıkla... aslında ben de o halimi daha cok beğeniyorum ama eşim onu pek beğenmiyor..... ben saçımı kırmızıya boyatıcağım sizce hangi renk iyi olur..
opal .!.: Hareli yeşil ve koyu renk saç çok yakışmış bence öyle devam et =) Genişletmek için tıkla... aslında ben de o halimi daha cok beğeniyorum ama eşim onu pek beğenmiyor..... ben saçımı kırmızıya boyatıcağım sizce hangi renk iyi olur..
burcu84 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2008 728 0 40 10 Eylül 2010 Konu Sahibi SacDuzlestirici #5 hareli gri freshlook'dan vazgeçme derim bence en başarılı lensi ve sanada inanılmaz çok yakışmış diğer renklerini beğenmiyorum kaydirigubbakcemile5
hareli gri freshlook'dan vazgeçme derim bence en başarılı lensi ve sanada inanılmaz çok yakışmış diğer renklerini beğenmiyorum kaydirigubbakcemile5
meldam Kaderimin Efendisiyim Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2007 14.906 22 41 10 Eylül 2010 Konu Sahibi SacDuzlestirici #6 hareli gri ve yeşil çok yakışmış saçlarını kızıl yapaksan hareli yeşil muhteşem olur
Bonbonito Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2010 132 9 15 Eylül 2010 Konu Sahibi SacDuzlestirici #7 Aslında ben fotolarında en çok hareli mavi'yi beğendim ama hareli yeşil ondan daha doğal durur gibime geliyor. Bal rengi düşünme derim ben.
Aslında ben fotolarında en çok hareli mavi'yi beğendim ama hareli yeşil ondan daha doğal durur gibime geliyor. Bal rengi düşünme derim ben.
tostosi Guru Kayıtlı Üye 7 Haziran 2010 922 577 23 Eylül 2010 Konu Sahibi SacDuzlestirici #8 hareli yeşil diyorsunuz genel olrak.. genelde de o beğeniliyor ancak karanlıkta pek belli olmuyor o lens.. neyse o zaman yeşile devm.. saçlarımı kırmızı yaptıktan sonraki halini de eklerim..
hareli yeşil diyorsunuz genel olrak.. genelde de o beğeniliyor ancak karanlıkta pek belli olmuyor o lens.. neyse o zaman yeşile devm.. saçlarımı kırmızı yaptıktan sonraki halini de eklerim..