• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri tostlu saç modeli nasil yapilir ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

karaQmeL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
60
0
36
İstanbul
ne olurrr yardım edınn :/
arkadaşlar saça tost yapmayı bilmiyorum.tost yapılışını gösteren video sitesi falan bılıyomusunuz?
yada tostlu saç resmı koyarmısınızz :((( acılıyetı varr :((

Canım tost makinesiyle yapılıyor saçlarını arasına koyup biraz bekliyorsun şekil alıyor

Duyduklarıma inanamıyorum, olur mu öyle şey, tost makinasının arasına koyup biraz bekliyorsun ne demek :S Sakın ha sakın böyle birşey denemeyin, tost makinasında sıcaklık ayarı kontrolu çok zordur bunun kendi maşası var aynı düzleştirici maşa gibi, genellikle seramik ve saçınıza zarar vermeyecek sıcaklıkta ayarladığınız sürece zararsız ki genelde maşalar 180 ila en fazla 220 arasında olsa da önerilen 110-140 şeklindedir.

Duyduklarıma inanamıyorum, olur mu öyle şey, tost makinasının arasına koyup biraz bekliyorsun ne demek :S Sakın ha sakın böyle birşey denemeyin, tost makinasında sıcaklık ayarı kontrolu çok zordur bunun kendi maşası var aynı düzleştirici maşa gibi, genellikle seramik ve saçınıza zarar vermeyecek sıcaklıkta ayarladığınız sürece zararsız ki genelde maşalar 180 ila en fazla 220 arasında olsa da önerilen 110-140 şeklindedir.

Bende bildiğimiz tost makinesinden bahsetmiyorum heralde saç şekillendirici tost makinasi diorm onun adı da maşa deildir tost makinası !

ahahahah hiç gülceğim yoktu :1::1::1::1::1::1::1:

evet arkadaş haklı ona tost makinası deniyor bende var :)

ya bnde saç için olan tost'dan bahsediyorum babam almıs hedıye babyliss'n 135 tl .s.s. cokta pahalı ıcım gıtdı nasıl yapıldıgını biliyorum .bnm ögrenmek ısdedıqım .resım görmek yada vdeo aralara falan yaparımda ne sıklıkta tamamı nasıl olur falan filan..

bende de var ama hiç yapmadım :)
ama kuaförde yaptırmıştım bi kere çocukken
ince bir tutam al kalınlığı az eni geniş olsun
arasına sıkıştır sonra da 10 sn fln tut altına tekrar yap böyle bütün tutamı ucuna kadar yap sonra da spreyle. aralara yapmak hoş olur bence, ısı kullanmıyorum artık ben yoksa ben de yapardım:)

ay cok guldumm alemsinn :)))

Karışıklık olmuş sanırım bayağı bir :52::52::52:
konu sahibi tost makinesiyle yapılan modelleri merak etmiş sanırım değişik alternatif bir model istiyor kanımca:66:

Back