• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tost Makinesi Tavsiyeleri

duygum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
1.464
14
108
Kızlar mrb,
tost makinesi almak istiyorum ancak bu konuda tavsiyelere ihtiyacım var.

arzumun bu modeli bana alınabilir gibi geliyor
ARZUM
ama plakaları çıkmadığı için tereddütte kaldım.

Sizin tost makineniz ne marka??

5 yıldır kullanıyoruz annemlerle.Sağlıklı,kullanışlı.Gözünüz kapalı alabilirsiniz.Hatta şimdiden çeyizime de bir tane aldım.

bende de kenwood kırmızı var çok memnunum plakaları çıkıyo kolayca yıkayabiliyorum çok kocaman değil diğerleri gibi çok yer kaplamıyo böylece özellikle bu modeli almıştım tavsiye ederim:81:
küçük ev aletlerimin çoğu kenwood çok memnunum hepsinden

ben tefal kullanıyorum, plakaları çıkıyor ama döküm olduğu için biraz ağır, gayet memnunum, alırsan da mutlaka plakası çıkanlardan al

merhaba arkadaşlar. İnternetten Arzum AR-213 Prego Izgara Ve Tost Makinesi satın aldım ancak içimde bir pişmanlık var. Çok olumlu yanıtlar olmasına rağmen görmediğim için biraz tedirginim. Fikirlerinize ihtiyacım var :17:

bende arzum tiktak almıştım ama iptal edildi siparişim. şimdi yeniden kenwood mu alsam diye düşünüyorum. kırmızı olan çok iiymiş ama plakaları çıkanlar için teflonu çabuk dökülüyor diyorlar bu yüzden döküm istemiştim

bende arzum tiktak almıştım ama iptal edildi siparişim. şimdi yeniden kenwood mu alsam diye düşünüyorum. kırmızı olan çok iiymiş ama plakaları çıkanlar için teflonu çabuk dökülüyor diyorlar bu yüzden döküm istemiştim

ben 1 yıldır kullanıyorum henüz teflonunda bir soyulam yok ama sürekli dikkat eidyorum çizilme olmasın diye metal çatal maşa kullanmıyorum döküm ve plakası çıkan bulursan en iyisi olur galiba

Ben de tefal snack'n clean tost makinesi almak istiyordum ama buradaki yorumu görünce vazgeçtim.

Tefal Tost Makinesi

14098-tefal_tost_makinesi.jpg

Sizin önerileriniz neler?:52:

Son düzenleme:
kızlar ben de tost makinesi araştırıyorum çeyizim için,ama hala karar veremedim

biz evde evidence kullanıyoruz,çokta memnunuz ama şuan hiçbiryerde yok,artık üretmiyorlar

cnm açık konuşmak gerekirse tefal almayı düşünmüyorum. plakalarının hemen çizilip döküldüğü söyleniyor. arzum yada korkmaz tostkolik alıcam sanırım

ben 8 aylık evlıyım ...tefal almıstım çok memnunum neden çizilsinkı plakalar ancak bıçakla kazıman lazım ayrıca cok cabuk ısınıyor....:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back