• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tost makinesi hangi marka olmalı...

nurbanu10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
30
0
86
Rize
selam...tost makinesi alacağım ama karar veremedim..tavsiye edeceğiniz bir marka ve model var mı..teşekkürler şimdiden..

ben de tost makinesi bakıyorum bu aralar. çeyiz telaşı bende de var.

tefal istiyorum, bi de sadece tost için değil waffle da yapanlarından istiyorum:)

bence önemli olan pişirme kapakçıklarının temizlenebilir olması ve ısı ayarı her markanın fiytaı aşağı yukarı aynı ama ben fakir aldım.

Ben henüz almadım ama sana markadan ziyade önereceğim şey yüzeylerinin teflon değil DÖKÜM olması ve çıkarılabiliyor olması. Döküm olanlar bulaşık makinesine rahatlıkla atılırmış, ama teflonlar için aynı şey geçerli değilmiş.

ben korkmaz aldım henuz kullanmadım..A328 tostkolik..

Ben henüz almadım ama sana markadan ziyade önereceğim şey yüzeylerinin teflon değil DÖKÜM olması ve çıkarılabiliyor olması. Döküm olanlar bulaşık makinesine rahatlıkla atılırmış, ama teflonlar için aynı şey geçerli değilmiş.
Katılıyorum.. teflon yüzeyler tez zamanda kalkma yapıyor..
Markadan ziyade kullanımı ve kullanışlık açısı önemli.

bende sizin öneriniz üzerine döküm baktım ama pek bulamadım. dökümler genelde hep büyük oluyor .. karar veremedim.. ama teflon olanların yuzeyinde çıkma oluyor bizde kullandık hem tefal hemde sinbo farketmedi ikisindede.

Bizim evde hep yıllarca tefal kullanıldı ve çok memnunuz. O yüzden bende ondan şaşmayıp Tefal aldım (Ultra Compact), kullanan arkadaşlarım da çok memnun. Sonuçta teflon plakalar kullanılıyor, teflon konusunda ise Tefal uzman zaten. Internetten uygun fiyata (130 tl ye) aldım.

Genel olarak Tefalin elektrikli ürünleri konusunda çok olumlu düşüncelerim yok (çabuk bozuluyor, servisi kötü vs) ama Tost makinesi konusunda ondan şaşmak istemedim.
Ayrıca bence plastik beyaz olanlardan uzak durmalı, peynirler yağlar vs aktığında çok kötü bir daha çıkmayan lekeler oluşuyor.

bende sizin öneriniz üzerine döküm baktım ama pek bulamadım. dökümler genelde hep büyük oluyor .. karar veremedim.. ama teflon olanların yuzeyinde çıkma oluyor bizde kullandık hem tefal hemde sinbo farketmedi ikisindede.

Dökümlerde tefalin bir modeli var canım. Ayrıca King ve arzumda da vardı.

Back