Yaklaşık 3 ay önce almış olduğum TOSHIBA SATELLITE P855-33N dizüstü bilgisayarım bozuk!!! Bilgisayar uyku moduna geçtikten sonra ekranı kilitliyor ve fanı çalıştırıyor.Hiç bir şekilde açamıyorum ekranı tekrar,bilgisayarı kapatıp açmak zorunda kalıyorum.Bu yüzden 4 defa servise gönderdim.İlk olarak İstanbula gitti.Ancak hiç bir sorun yok diyerek bilgisayarı bana geri gönderdiler!!Tabiki aynı sorunu tekrar verdi bu sefer kendim Toshibanın servisine götürdüm.Önce BIOS ayarlarını değiştirdik dediler olmadı tekrar gittim bu sefer işlemcisini değiştirdik dediler hala aynı sorun devam!! Olmadı teknisyenle görüştüm BU SERİDE BÖYLE BİR SORUN VAR toshibayla yazışmalarımız devam ediyor dedi.Sanırım hala devam ediyor,hiç bir gelişme yok.Müşteri hizmetlerini aradım değişim için 1 yıl içinde aynı parçanın 4 defa değiştirilmesi gerekiyormuş ne yani bozuk olduğunu bu şekilde mi kanıtlamam gerekiyor? Şu an farklı bi şehirde olduğum için ve teknik servis burda olmadığı için elimden hiç bir şey gelmiyor.Böyle bir sorun yaşamış olan var mı ya da önerileriniz? Ne yapabilirim? yaklaşık 2 ay sonra yurtdışına çıkıcam ve bu işi halletmek istiyorum.Ne yapabilirim?