• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Torunu dedesini satılık ilanına koydu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Konya’da bir kişi sosyal paylaşım sitesi üzerinden dedesini satılık ilanına koydu.
Sitene Ekle
torunu-dedesini-satilik-ilanina-koydu-6853271.Jpeg

Konya’da üniversite öğrencilerinin birbirleri ile alışveriş yaptıkları bir paylaşım sitesinde M.T. isimli bir kullanıcı dedesini bin liraya satılığa çıkardı.

M.T.’nin verdiği ilanda “Arkadaşlar dedemi satıyorum” ifadeleri yer aldı. Ayrıca M.T. verdiği ilanda alacakların kendisine ulaşabileceği yazdı.

İlana diğer öğrencilerden tepki geldi. “Nasıl bir toplum olduk bakar mısınız ya! Atalarıyla dalga geçen gençlik harikasınız” yorumları yapıldı.

http://www.milliyet.com.tr/torunu-dedesini-satilik-ilanina-gundem-2224223/

Akıldan yoksun adam üniversiteye gitse ne olacak.

Ayyy şimdi okudum da inanamıyorum:KK57:,şaka mı gerçek mi bilmiyorum ama şakası bile iğrenç üstü,dedemi,ebemi(anneanne,babaanne ne derseniz artık)elmaslara değişmem ben.

Ne oluyor bazı gençlere,maneviyat bu kadar bitti mi,bir gün sende yaşlanacaksın sana da torunun böyle yapsa nasıl hissedersin,içim acıdı ya:KK61:

Ben yaşlılara hiç dayanamıyorum, bir şey de olmamış oysa adamcağıza, ama benim içim nasıl cız etti :cry: Belki dedenin haberi bile yoktur mutlu mesut yaşıyordur oysa :-)

İşi gücü yok mu bu milletin

2 gün sonra vizelerin başlar git ona çalış :63:

Biz seni yurt disina satalim genc :) sanirim saka yapmis kendince ancak dozunu asmis sacma olmus...

muhtemelen kendi aralarinda espriler yapiyorlardi bu da gazini alamayip dedemi de satarim demek istemiş zannimca da cok kötü bir espri olmuş yalniz

Dogum kontrolunun oneminin bir ornek uzerinde aciklanmasi..

Espri, söz konusu kişinin de duyduğunda hoşuna gidip gülümsetecekse espridir. Dede duyduysa hoşuna gitmiş midir bilmem artık. Ben rahmetli babaanneme, seni evlendircem diye takılırdım :rolleyes:ilk başlarda gülüyordu falan ama sonradan kızmaya başlamıştı da kesmiştim şakayı :oops:ne kızdırıyodum kadıncağızı bee :KK67:hey gidi günler hey...

şaka yapmış kendince ama eşek şakası olmuş :D
böyle sitelerde espri olsun diye arkadaşının fotosunu falan koyan vardı :D

Back