Torun ayrımı

Sevimli98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2018
4
0
36
32
Merhaba ikizlerim var benim 8 aylık ekim 12 si iş başıyımm ama nasıl çalışcam bilmiyorum annemlerde torun ayrımı yok şimdilik ama babaannesigillerde iki kızımın arasında ayrım var ve zerre güvenmiyorumm o kadına böle bişey yaşayan var mı ve eşim asla inanmıyor ailesinin böyle bişey yaptığına kendi de görüyor ama umru değil sürekli onlar yüzünden tartışıyoruz boşanmayı bile düşündüm ama evlatlarımı alırlar diye korkuyorumm eşimle normalde iyiyizz ama bu konuda senin annen benimm annem muhabbeti var ve yapılanları sindiremiyorumm hamileliğimde düşük riskim vardı 35 gün kanamadan evde yattım bir kere bile gelmediler ne eltimler ne de görümcemler nede onlar ama çocuklar olduktan sonra ya bizi çağırıyor ya da kendileri geliyor ama zerre içim almıyor evlatlarımın arasını açmalarından da korkuyorumm eşime anlatıyorum oda onlardan yana olup bana git bile dedi

Yani ne yaşadığınızı siz bilirsiniz tabi ki ama 8 aylık bebekler arasında nasıl bir ayrım yapabilirler ki Hadi deseniz eltimin çocuklarını daha çok seviyorlar benimkileri sevmiyorlar vs neyse ama ikisi de sizi evladınız sonuçta.
Bence olayı fazla büyütüyor gibisiniz. 8 aylık bebeklerin arasını açmak nasıl mümkün olabilir anlamadım

Ya birini seviyor diğerini görmüyor seni görmeye geldim senle köye gidelim seni özledim vs dio işte bu çocuklar büyüyünce diyorum aklı ermeye başlayınca diğer ikizim bakıo onlara dönüp pas vermio ona kızıyorumm

Benim çocuğumu bna vermiyo lohusalıkta 2 3 kere istedim duymuyor bilee beni çocuklarmla aramdaki şeylere karışıo bölee iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…