• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Tortikollis

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

blume06

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
110
33
298
Merhaba

3. Aylık kızım var, kalça çıkıklığı muayenesinde ultrasonda boynuna baktırmıştım fakat bişey yok denmişti, cocuk norolojisinde muayenesinde tortikolis den şuphelenildi USG cekildi, SAG SKM kası çapı 6mm sol skm kası çapı(5.5 mm)ndan 0.5 mm daha fazla fizik tedavi önerildi, Ankara’da hastane yada fizik terapı merkezi fizyoterapist bilginiz varmı eli bebeklere ve buna tedaviye yatkın

Merhabalar Doktor veya fizyoterapist buldunuz mu ben de Ankaradayım. Gazide Sağlık bilimleri fakültesinde doç bülent elbasan var tavsiye ederim

Merhabalar, benim oglum 5 aylik 4 aylikken sol tortikollis teshisi konuldu. Ultrason sonucu iyi kaslarda asimetri yok ama sola yaslanma var. Terubeli anneler bu tamamen iyilesirmi? 1 aydir fizik aliyoruz ama gerileme yok gibi. Hep basi solda ozellikle destekli oturmaya basladigimizda😔 Malum koronaviri

Us sebebiyle fizik tedavimizde iptal oldu cok endiseliyim...

Back