Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeginiz nasil oldu? Tecrubelerinizi yazabilirmisinizAnneler neler yaptiniz benim de 6 aylik bebegim de var. Cok uzgunum ☹
Neredeyse 2 sene olacak bu mesaji yazali . Bebeginiz nasil olduMerhaba benim oğlumda da tortikollis var. 2.5 aylıktan beri egzersiz yaptırıyorum. Ara ara fizikte aldık. Şu an 9 aylık oldu fakat tam iyileşme olmuyor. Sanki geriye gidiyoruz. Neler yapabiliriz başka ?
Şu an oğlum 2.5 yaşında ve tam 2 yaşında ameliyat yaptırdık. 1.5 yaşından itibaren kaslar eşitlenmesine rağmen sertlik geçmesi ve yüzde asimetri varmış gibi durmaya başladı. 5 tane prof çocuk cerrahına gittik hepsi de ameliyat diyince mecbur yaptırdık çok korksak da elhamdülillah iyi ki ameliyat olmuş yavrum rahatladı bizler de öyle. Çok şükür her şey yolunda gitti hiç korktuğumuz gibi olmadıNeredeyse 2 sene olacak bu mesaji yazali . Bebeginiz nasil oldu
Merhaba sizin belirtiler neydi acaba bir de sağ ve sol kac mm çıktı ultrasondaMerhaba benim oğlumda da tortikollis var. 2.5 aylıktan beri egzersiz yaptırıyorum. Ara ara fizikte aldık. Şu an 9 aylık oldu fakat tam iyileşme olmuyor. Sanki geriye gidiyoruz. Neler yapabiliriz başka ?
Sizin belirtiler ne acaba sağ ve sol kac mm çıktı ultrasondaAnneler neler yaptiniz benim de 6 aylik bebegim de var. Cok uzgunum ☹
Sizin belirtiler neydi acaba bir de sağ ve sol kac mm çıkıyordu ultrasondaŞu an oğlum 2.5 yaşında ve tam 2 yaşında ameliyat yaptırdık. 1.5 yaşından itibaren kaslar eşitlenmesine rağmen sertlik geçmesi ve yüzde asimetri varmış gibi durmaya başladı. 5 tane prof çocuk cerrahına gittik hepsi de ameliyat diyince mecbur yaptırdık çok korksak da elhamdülillah iyi ki ameliyat olmuş yavrum rahatladı bizler de öyle. Çok şükür her şey yolunda gitti hiç korktuğumuz gibi olmadı