Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bizim tabi biraz daha geç olduğundan çok endişelerim varMerhaba, öncelikle geçmiş olsun. Yeğenimde de ayni sağlık sorunu vardı. Onun tanısı yaklaşık 3-4 aylıkken konulmuştu. Evde düzenli günlük egzersizleri yapılarak tedavi devam etti. Tek kişi egzersizler çok zor olduğundan dönüşümlü olarak aileden 1'er kişi şeklinde 1 er ay süreyle abimlerde durduk hep. Egzersiz esnasında dikkatini çekebilmek için çok şarkılar oyunlar oynadık. Çok şükür yeğenim sağlığına kavuştu. Süreç uzun sürüyor sadece ama sonucunda inşallah bebeğiniz sağlığına kavuşur![]()
Hangi doktora gitmiştiniz ve egzersizler nelerdi ?Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Yeğenimde de ayni sağlık sorunu vardı. Onun tanısı yaklaşık 3-4 aylıkken konulmuştu. Evde düzenli günlük egzersizleri yapılarak tedavi devam etti. Tek kişi egzersizler çok zor olduğundan dönüşümlü olarak aileden 1'er kişi şeklinde 1 er ay süreyle abimlerde durduk hep. Egzersiz esnasında dikkatini çekebilmek için çok şarkılar oyunlar oynadık. Çok şükür yeğenim sağlığına kavuştu. Süreç uzun sürüyor sadece ama sonucunda inşallah bebeğiniz sağlığına kavuşur![]()
Hiiiiç takmaMerhaba annişler bebeğimde tortikolis var ama kitle yok 7,5 aylıkken fizik tedaviye başladık başarılı bir şekilde süreci bitiren var mı kafama çok takıyorum da
Hiiiiç takmaMerhaba annişler bebeğimde tortikolis var ama kitle yok 7,5 aylıkken fizik tedaviye başladık başarılı bir şekilde süreci bitiren var mı kafama çok takıyorum da
Ben 2 aylıkken farkettim fakat beni dinlemediler 7,5 aylukken fizik tedaviye başladık. Kitle yok sağa sola çeviriyor ama boynu bükük sağa doğru geçer mi sizce ?Hiiiiç takma
Bizim de kitle yoktu
1.5 yıl sürdü
Üç aylıkken başladık
Bitti tamamen
Ben 2 aylıkken farkettim fakat beni dinlemediler 7,5 aylukken fizik tedaviye başladık. Kitle yok sağa sola çeviriyor ama boynu bükük sağa doğru geçer mi sizce ?
Yok egzersizlerim doğru gergin olan kası açıyoruz sağda bizim sola doğru geriyoruz sağdan yemek veriyorum sürünüyor fizyoterapist emekletmeye çalışıyorTabi ki geçer.
Ama egzersiz doğru mu?
Sağa doğru ise sola doğru germe yapmanız lazım. Doğru yapıyorsunuz değil mi?
Bir de mutlaka emeklemesi lazım. Emeklemeden yürümeyi denerse emekletin.
Bol nol yerde tummy time yapsın.
Bir de bizim bebek yan yatmayı seviyor ben de bu yüzden sola yatırıyorum yatış pozisyonu nasıldı ?Tabi ki geçer.
Ama egzersiz doğru mu?
Sağa doğru ise sola doğru germe yapmanız lazım. Doğru yapıyorsunuz değil mi?
Bir de mutlaka emeklemesi lazım. Emeklemeden yürümeyi denerse emekletin.
Bol nol yerde tummy time yapsın.
Onu hiç hatırlamıyorum inanın kiBir de bizim bebek yan yatmayı seviyor ben de bu yüzden sola yatırıyorum yatış pozisyonu nasıldı ?
Anladım gönül hanıma da gidebilirim su da egzersizler var onu da düşündümOnu hiç hatırlamıyorum inanın ki
Gönül acar tamamen kasılmanın derecesine göre ayarlıyorud.
Mesela bize yatma kısmını kısa süre sonra pas geçti. İstediği gibi yatsın demişti