Torbalıda bir öğretmen(?!)in öldürdüğü köpek hakında...

xiongmao

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
148
0
86
Diğer
Aşağıdaki yazıyı kopyalayıp; İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ait "izmirmem@meb.gov.tr" adresine kendi isminiz ve tc numaranızla gönderin ve ulasabildiğiniz kadar kişiyi haberdar edin lütfen!!!

TORBALI ŞEHİTLER İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRETMENLERİNDEN Necati Dincer'in evindeki tavugu parcaladi diye, bir kopegi DÖVE DÖVE öldürdüğü haberi tarafıma mail yoluyla iletilmiştir.

GERÇEKLEŞEN BU OLAY ŞİDDET DOLUDUR. BİR CANLIYA VERİLEBİLECEK BİR ZARAR İNSAN PSİKOLOJİSİNİ TETİKLEYEN VE İLERİ SAFHALARA TAŞIYAN BİR YOĞUNLUKTUR. BUNUN SONUCUNDA NECATİ DİNÇER‘İN ÖĞRETMENLİK YAPMASI VE ÇOCUKLARLA İLETİŞİM HALİNDE BULUNMASI BENİ TEDİRGİN ETMEKTEDİR. SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADIĞI, BİR KÖPEĞİ DÖVE DÖVE ÖLDÜRDÜĞÜ VE BUNU TAVUĞU İÇİN YAPTIĞI AÇIKLAMASINI HAYRETLE KARŞILAMAKTAYIM. BU KİŞİNİN İLKÖĞRETİM ÇAĞINDAKİ YENİ GELİŞEN ÇOCUKLARA ASLA FAYDASININ OLAMAYACAĞI KANISINDAYIM. ÜLKEMİZDE SON ZAMANLAR DA MEYDANA GELEN ŞİDDET OLAYLARI DA TEDİRGİNLİĞİME SORU İŞARETLERİ KATMAKTADIR…

BU OLAY NETİCESİNDE NECATİ DİNÇER’İN PSİKOLOJİK PSİKİYATRİK TEDAVİ GÖRMESİNİ, TEDAVİ SÜRESİNCE OKULDAN UZAKLAŞTIRILMASINI TALEP ETMEKTEYİM….

4982 ve 3071 sayili yasa geregince tarafimiza bilgi verilmesini rica ederim!

SAYGILARIMLA
ad soyad:
tc:

iyi de biz nerden bilelim bu haber gerçek mi yoksa öğretmenin bi düşmanı mı varda o mu yaydı maille, gerçek olsa bile olay nasıl oldu bilemeyiz, belki köpek adamada saldırdı, normal bi köpek neden tavuk parçalasın

Back