- 20 Aralık 2022
- 64
- 120
- 26
-
- Konu Sahibi Stresgirll
Bende de çıkar ara ara, 10 yılda bir falan.
Sonuncu 1 yıldan fazla sürdü galiba, yaktı canımı.
Ama doktora gitmeye üşendim, hiç kötü senaryo ihtimali düşünesim de yok.
Gidin doktora, içiniz rahat etsin.
Doktora görünün elbet öncelik o.
Benim de siğile benzer derin bir oluşum vardı ayağımda (adını koyamıyorum, derinin içine doğru ilerleyen sert nasır gibi bir şeydi) kızgın plaj kumu çözdü.
Kumdan tuzlu suya geçip, geri kızgın kuma bastım derken, bir haftalık tatil sonunda bitti. Ama tabi mevsim itibarıyla bu şekilde plaj bulmak mümkün olmayabilir.
Ben yine de ısıttığım kuma basıp ardına hazırladığım tuzlu suya sokardım galiba ayağımı, denemekte fayda var
bendede cikiyordu zaten senede bir hpv testi yapiyor kadindogumlar smear testi alirken onuda istiyor bende bisey yok sigilimde vardi gecirmek icin daglama yontemini demeni oneririm 20 senelik sigilime ne denesem gecmemisdi surekli cikiyordu esim daglayalim dedi bikac gun dagladi daglanan kabugu kesti atti bir hafta sonra kendi kendine eriyerek bir aya yok oldu
Hayir hemen daglayip cekince acimiyor ilkde cok korkmusduma ama sigil olan bolge deki deri olu oldugu icin hissetmiyorsun ama anlik deydir cek yapmasi gerek en etkili cozum diyebilirim benim kullanmadigim ilac kalmamisdi hatta cocuklarimda da cikdi aynisekilde dagladik gitti yani cocuk bile hissetmiyorsa gerisini sen dusunAcımıyor mu öyle peki
Kansere dönmez çok abartılmış ama siğilleri cildiye bölümüne gidip tedavisini yapabilirsiniz. Bazıları krem veriyor ya da o siğilleri kısa süreli bir işlemde yakıyorlarKızlar çok tedirgin oldum şimdi. Topuğumda iki üç sene evvel siğil çıkmıştı nasır bandı ilaç kullanımı vs ile geçmişti. Şimdi tekrar oluşuyor. Normalde yine aynı şekilde geçiririm gider düşüncesindeydim fakat internetten bir bakayım dedim de hpv virüsünden falan bahsedenler mi dersin kansere dönebilir diyenler mi dersin yani iç karartıcı şeyler okudum. Bu konuda içimi ferahlatabilecek olan var mı? İlk fırsatta doktorasını gözükeceğim bu arada