Gelinlik Ayakkabısı Topuksuz Gelinlik Ayakkabısı

elidaaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
16
0
16
Diğer
Topuksuz beyaz babet gelinlik ayakkabı modelleri oldukça rahat ve şık görünüyor,Arada boy farkı olmayanlar için böyle modeller de tercih edilebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Topuksuz beyaz babet gelinlik ayakkabı modelleri oldukça rahat ve şık görünüyor,Arada boy farkı olmayanlar için böyle modeller de tercih edilebilir.

sondan bir önceki güzelmiş
nerden temin edebiliriz

Son düzenleyen: Moderatör:
bende sözde nisanda dügünde mecburen babet giyenlerdenim :) nisanlımla boyumuz hemen hemen aynı topuklu giyince yanında cok uzun oluyorum.. abiye babet bulmak o kadarr zor ki bu resimler sadece internette var sanki üretilmemiş gibi... aradıgınızda bulamıyosun gercekten ben cok dertliyim hatta artık bulamadıgım icin nisanda nisanlıgımın kumasından babet yaptırdım bi daha ki yaza kısmetse dügünüm var.. babetimi kendim yapmayı planlıyorum.. düz beyaz bir babet bulabilirsem alıp taşlarınıda eminönünden alıcam kendim diledigim gibi süslemeyi planlıyorum, benim gibi olanlar varsa fikir olabillir.

aynı şey bnindede var nişanlımla boyumuz aynı sözde nişanda babt aramaktan canım çıktı ya 30 gün sonra dügümz var ama ben hala yakkabılarımı alamıyorum çünkü hiç güzel babetler yok mecbur yaptırıcam yada çok şık sandeletler var taşlı fln öle bişey giyicem nişanlım nişanda kendi tabanlık giydi ama şaç baş derken gene uzun oluyosun nişanda bende yumurta touk giygim ama işte ben sandelet tarzı düşünüyorum canım öneririm..

2 ve 3 ebayıldım çok güzeller hımm.boyu uzun olanlar kesinlikle bu modeli düşünmeliler.

İlk resimdekine bayıldım.. Nereden bulacağım ben böyle bişeyi hiç bilmiyorum...

aynen katılıyorum sana. internette gördüklerimizi bide mağazalarda yada internet satışlarında bulabilsek süper olucak. artık hepsi yurt dışına özel üretim olarak düşünmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…