Anket Topuklu mu ? Düz taban ayakkabimi ?

Topuklu mu? Düz taban mi?

• Ankete Katılan
    202
Yerine göre.. Bazen düz ayakkabılar topuklulardan
daha rahatsız edici olabiliyor. Dümdüz oldukları için.

dediğin gibi düz ayakkabı bana işkence gibi geliyor, asla ve asla yürüyemiyorum, ayak tabanının kıvrımına değmeli ayakkabının altı,
fakat düz ayakkabının ayağı düz taban kişiler için ise can simidi gibi olduğunu tahmin ediyorum...

topuklu ayakkabıya tutkunum resmen. hele ki dolgu topuk spor ayakkabı gibi geliyor bana... yollar düzgün olsa ayrık topuk giyeceğim ama göze alamıyorum. çk nadir babet giyerim kıyafetime göre. düz tabanlarda en sevdiğim ne yalan diyeyim terlik giyerim parmak arası plaj vari olmayan günlük terliğimi takarım halhalımıı oh mis!

Topuklu tabi ki daha şık görünüyor ama çok topuklu da sevmiyorum sağlık içinde sakncalı...

uzun boylu olduğumdan özel günler hariç düz ayakkabı giyerim

babet spor converse .. kesinlikle düz özel günlerde topuklu tabiki

Normalde hep düz taban giyiyorum. Spor ayakkabı, babet, converse... Ama topuklu ayakkabı giymeyide çok istiyorum. Yavaş yavaş giymeye başlamam lazım.

Topuklu tercih ederdim ama mecburiyetler malesef işim elvermiyor topuklu ayakkabıya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…