Ayakkabı delisiyimdir. yeni sezon gelince ilk önce ayakkabı modasına bakarım. Ve tercihim Kesinlikle ve kesinlikle topuklu. Helede ince ve uzun topuklu ayakkabılara bayılırım. Görünce aşık olmuşluğum vardır opuyorumnanaktan Bir kadını bu kadar zarif, alımlı, çekici gösteren başka bir parça olamaz. Tüm kıyafetin görüntüsü bir anda değiştirir. O converse ve ugg'lardan nefret ediyorum mesela. Kızlar converse giyince yürüyüşleri bir bozuluyor paspal paspal yürümeye başlıyorlar. Ugg 'dan hiç bahsetmek istemiyorum. Adı üstünde ugg ( ingilizcede çirkin demek) . Gerçekten çok çirkin.. Hiç kimsede bana çok rahat sırf onun için aldım demesin yemezler moda diye alınıyo ama giyen giyer ne diyebilirim.. Ama şu ana kadar hiç kimseye yakıştığını görmedim ( tüm sorduğum erkeklerde aynı fikri paylaşıyo) . Düz olarak ise babetleri ve binici çizmeleri severim çok şirin ve narin duruyolar.. ısterseniz tüm kıyafetiniz çok güzel olsun ama altında kötü bir ayakkabı o görüntüyü berbat eder. Ama son derece sade bir kıyafetin altına giyilecek güzel bir ayakkabı o kıyafete çok özel bir hava katar. . yerimseniben