Anket Topuklu mu ? Düz taban ayakkabimi ?

Topuklu mu? Düz taban mi?

• Ankete Katılan
    202
yanlış şıkkı isaretlemis olabilirimm:tomato:
bende kesinlikle topuklu diyorum boy uzatmak icin degil seksi ve rahat oldugu icin..duz ayakbidan cok daha rahat..cunku ayagin ayakkabinin sekliini aliyor devamli giydiginde..ben yuruyuslerde duzu tercih ediyorum rahatsiz ediyor topukluya alisinca..

düzz tercih ediyorum genelde ama spor convers kahve rengi olanıı
özel yemek felanda topukkluyu tekkkgeçerim............

evet morscum ya banada topuklu daha hoş gelioa.s
çok seviorum topukluyu ama sadece 2 tane var, diğerleri hep düz rahatıma düşkünlüğümdenkaydirigubbakcemile3

topuklu giyerim çoğunlukla daha estetik durduğunu düşünürümsengözlerimebaksanab

ben de yaz kış spor ayakkabı giyerim, topukluya alışmadığım için zor geliyo bana. ama kesinlikle çok güzel topuklu ayakkabılar var, giyenleri kıskanıyorum

düz ayakkabıyı çok severim.Ama tabanı da olsun ( babet gibi düz değil)...
ış yerinde topuklu giyiyorum da mecburiyettenn hiiiç işime gelmiyor...:1closedeyes:

düz giyiyorum ama bu kış felaket bir topuklu giyme isteği var içimde....ama alışkın olmadığım için utanıyorum herkes bana bakıcakmış gibime geliyor..

aman canım dikkat et,kış günü allah vermesin sakın düşme.

bende topuklu giymeye bayılıyorum ama kış geldi malum düz ayakkabı giyme zamanı...

Ayakkabı delisiyimdir. yeni sezon gelince ilk önce ayakkabı modasına bakarım. Ve tercihim Kesinlikle ve kesinlikle topuklu. Helede ince ve uzun topuklu ayakkabılara bayılırım. Görünce aşık olmuşluğum vardır opuyorumnanaktan Bir kadını bu kadar zarif, alımlı, çekici gösteren başka bir parça olamaz. Tüm kıyafetin görüntüsü bir anda değiştirir. O converse ve ugg'lardan nefret ediyorum mesela. Kızlar converse giyince yürüyüşleri bir bozuluyor paspal paspal yürümeye başlıyorlar. Ugg 'dan hiç bahsetmek istemiyorum. Adı üstünde ugg ( ingilizcede çirkin demek) . Gerçekten çok çirkin.. Hiç kimsede bana çok rahat sırf onun için aldım demesin yemezler moda diye alınıyo ama giyen giyer ne diyebilirim.. Ama şu ana kadar hiç kimseye yakıştığını görmedim ( tüm sorduğum erkeklerde aynı fikri paylaşıyo) . Düz olarak ise babetleri ve binici çizmeleri severim çok şirin ve narin duruyolar.. ısterseniz tüm kıyafetiniz çok güzel olsun ama altında kötü bir ayakkabı o görüntüyü berbat eder. Ama son derece sade bir kıyafetin altına giyilecek güzel bir ayakkabı o kıyafete çok özel bir hava katar. . yerimseniben

Banada tam tersi converse benim bileklerimi kalın gösteriyomuş gibi geliyo bide daha kilolu gösteriyo sanki. Topuklu ayakkabı bacak boyunu uzatıyo ya hem bilekleri hemde bacakları daha ince gösteriyo. Ama insan rahat edemedikten sonra topuklu giymeninde bir anlamı yok yani. Zaten hergün topuklu giyilmez ayak yapısını bozar ama ben converseleri beğenmiyorum napim.. Ama sen güle güle giy cicikom güle kirlet ne dicemi bilemedim kaydirigubbakcemile3 hayır cicikom giyemezsin çıkar çabuk onları :roflol:

önceliğim hafif ufak da olsa topuklu ayakkabıdır ...çok dümdüz bir ayakkabıyı spor ayakkabısı haricinde
sevmiyorum...

topuklu ayakkabıdelikafadulden bayılıyorum walla, bi kadını kadın gibi gösteren önemli bi ayrıntıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…