Topuklu ayakkabının çıkardığı ses için çözüm nedir?

zerzevat

Guru
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2007
260
5
318
Rize
ayakkabidg2.jpg

kizlar yaa bu ayakkabidan aldim bu ve bir kac benzeri ama yürürken inanilmaz tak tuk ses cikartiyo nisanlimla aramda 40 cm var ve topuklu ayakkabi giyiyorum (giymek zorunda kaliyorum) arada ama o da bu cikan ses yüzünden katil olcam diyo ay napcam ben bi ayakkabiciya götürüp altina lastik falan caktirsam çözüm olur mu acaba ya bu ayakkabilarin ses cikarmamasi icin var mi bi cözüm?? :uhm:

ayakkabidg2.jpg

kizlar yaa bu ayakkabidan aldim bu ve bir kac benzeri ama yürürken inanilmaz tak tuk ses cikartiyo nisanlimla aramda 40 cm var ve topuklu ayakkabi giyiyorum (giymek zorunda kaliyorum) arada ama o da bu cikan ses yüzünden katil olcam diyo ay napcam ben bi ayakkabiciya götürüp altina lastik falan caktirsam çözüm olur mu acaba ya bu ayakkabilarin ses cikarmamasi icin var mi bi cözüm?? :uhm:

hayatım en yakın bir ayakkabı tamircisine git altına lastik çaktır bida ses duymassın nişanlında söylenmesyerimseniben

vallahi bir çözüm bilmiyorum ama şunu söyliyim ayakkabı süpermiş güzelim markası nedir nerden aldın bayıldım valla

gerçekten çok güzelmiş canımm harika bir ayakkabı
güle güle kullan ayağında eskisinn
soruna gelince lastik çaktır canım altına

Valla bu sorun bendede var ve tüm topuklu ayakkabılarımda..Yere sert mi basıyorum neee..Kimsenin benim kadar yüksek sesi çıkmıyor...İş yerindekiler bile bıktııı tak tuk tık tik tak sırnaşık şey

konu taa 2007 de açılmış ama yeni bir başlık yazmak istemedim.
aynı sorunu yaşıyorum acil yardım lütfen.
çizmelerim çok ses çıkarıyor daha öncekiler ses çıkarıyor diye bunları aldım fakat bunun lastiği de hemen inceldi ve çok fena ses çıkarıyor.
lastik çaktırmak bana çözüm olmuyor başka bir yöntem bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

konu taa 2007 de açılmış ama yeni bir başlık yazmak istemedim.
aynı sorunu yaşıyorum acil yardım lütfen.
çizmelerim çok ses çıkarıyor daha öncekiler ses çıkarıyor diye bunları aldım fakat bunun lastiği de hemen inceldi ve çok fena ses çıkarıyor.
lastik çaktırmak bana çözüm olmuyor başka bir yöntem bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

Lastik işe yaramıyorsa susturucu taktır tatlım :)))) şaka bir yana lastikten başka çözüm yok canım...

Back