- 23 Ekim 2011
- 19.406
- 23.887
- 598
- Konu Sahibi aglayan_nar
-
Ben sana daracık kot giyemeyeceksin demedim mi ! he demedim mi ! o baldırlara yapışmayacak giydiğin ! Kalçan kapalı olcak !
Olabilir aslında üzerine ne giyeceksin ?
Hayıırdır kanka koca falan buldun da haberimiz mi yok sanki biriyle buluşma havandasın gibi
kanka ben dar kottan başka bişey giymiyorum ama
üzerinede salaş beyaz bi tişört olabılır belkı koca bulurum
Oda olur ama beyaz klasik tarzda bluzda olabilir.
Gömlekte olur ..
Hatta gömleğini içine sokarsın , sokarsın derken kotun içine yani..
Sonra pazar torbası gibi çantalardan takma kibar küçük bir çanta al yanına..
Saçlarını düz yap...
Gözlerini belirginleştir..
Biliyorum ayda 2 kere yıkanıyorsun benim gibi 1 kere yıkanmıyorsun ama olsun yine de koku sür ..
Fıstık gibi olursun fıstıkkkkkkkkkkkkkk
thankyou canıkom not alıyorum bunları
Bir tane de resim çek bari..
O kadar süslenicen adamlar görecekte ben göremiycem miiiiiiiiiii
Benimde görmek hakkım
tamam kankıtella soz sana resım atıcam
senin patilerdemi 35 numara :26:
kıyma bana zati bende sana kıyamam el ele verip pardon pati patiye verip bulcaz bi çare
okuycam
utanıyorum yaaa 35 numara bol geliyo demeye
ahahhaha epeydir boyle pohpohlanmamıstım tesekkur ederım
ama ben begendım
Yalnız olmadığıma çok sevindim :) 35 numara ayakkabı alıp bir de içine taban koyduruyorum ki ayağımdan çıkmasın diye
Bi insan babet giymeye özenir miben özeniyorum hiç giyemedim hep çıkıyorlar ayacıklarımdan
Söylediklerinizin hepsini denedim işe yaramıyor,bilekten bağlı, ince bantlı vb ayakkabıları tercih ediyorum mecburen en güzel çözüm bu bence :26:
Yalnız olmadığıma çok sevindim :) 35 numara ayakkabı alıp bir de içine taban koyduruyorum ki ayağımdan çıkmasın diye
Bi insan babet giymeye özenir miben özeniyorum hiç giyemedim hep çıkıyorlar ayacıklarımdan
Söylediklerinizin hepsini denedim işe yaramıyor,bilekten bağlı, ince bantlı vb ayakkabıları tercih ediyorum mecburen en güzel çözüm bu bence :26:
şımarık şey
ee almışsın güle güle kullan
banada bi babet alabilirdin kendine alırken naylon arkadaş
şimdi bende azcık sevindim benim miniklere bebe patiğine benziyo diyolardı
sadece ben değilmişim
babet giyiyorum ama arada çıkıveriyo bide bakıyorum benim babetler arkada kalmış
bilekten bağlı modelde fazla çeşit olmuyo malesef bende öyle arıyorum zaman zaman rahat etmek için ama çeşit çok kısıtlı
çözerim ben.bi şu başımdaki kocayı çözemedim ahahah
hadi bakim deneyin patilerinize sonra gelip birer öpücük verin
Benim ayaklarım çok küçük ya :/ bu boyuma bu ayak numaram nasıl olmuş hayret benim boyumdakilerin 39-40 numara ayakları arNormalde 36 tam oluyor ama ben ayaklarımın şişme durumunu veya çorapla giyilme ihtimalini göz önünde bulundurup 37 alıyorum. O an sanki tam oluyor ama yolda yürürken ayağımdan çıkıyo ama normalde tam gibi :105:
minnoşlar bence bu küçük parçalı olan jel işinize çok yarayacak topuk çevresini doldurun bununla.içinde 6 tane var.3 birine 3 birine...bide tabanlık patlattınmı oldu bu iş.ben hallettimdarısı size
şimdi bende azcık sevindim benim miniklere bebe patiğine benziyo diyolardı
sadece ben değilmişim
babet giyiyorum ama arada çıkıveriyo bide bakıyorum benim babetler arkada kalmış
bilekten bağlı modelde fazla çeşit olmuyo malesef bende öyle arıyorum zaman zaman rahat etmek için ama çeşit çok kısıtlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?