topuklu ayakkabılarla ince çorap ?

kanka ben dar kottan başka bişey giymiyorum ama
üzerinede salaş beyaz bi tişört olabılır belkı koca bulurum

kanka ben dar kottan başka bişey giymiyorum ama
üzerinede salaş beyaz bi tişört olabılır belkı koca bulurum

Oda olur ama beyaz klasik tarzda bluzda olabilir.
Gömlekte olur ..
Hatta gömleğini içine sokarsın , sokarsın derken kotun içine yani..
Sonra pazar torbası gibi çantalardan takma kibar küçük bir çanta al yanına..
Saçlarını düz yap...
Gözlerini belirginleştir..

Biliyorum ayda 2 kere yıkanıyorsun benim gibi 1 kere yıkanmıyorsun ama olsun yine de koku sür ..

Fıstık gibi olursun fıstıkkkkkkkkkkkkkk

thankyou canıkom not alıyorum bunları

senin patilerdemi 35 numara :26:
kıyma bana zati bende sana kıyamam el ele verip pardon pati patiye verip bulcaz bi çare
okuycam
utanıyorum yaaa 35 numara bol geliyo demeye

Yalnız olmadığıma çok sevindim :) 35 numara ayakkabı alıp bir de içine taban koyduruyorum ki ayağımdan çıkmasın diye
Bi insan babet giymeye özenir mi ben özeniyorum hiç giyemedim hep çıkıyorlar ayacıklarımdan
Söylediklerinizin hepsini denedim işe yaramıyor,bilekten bağlı, ince bantlı vb ayakkabıları tercih ediyorum mecburen en güzel çözüm bu bence :26:

şimdi bende azcık sevindim benim miniklere bebe patiğine benziyo diyolardı
sadece ben değilmişim
babet giyiyorum ama arada çıkıveriyo bide bakıyorum benim babetler arkada kalmış
bilekten bağlı modelde fazla çeşit olmuyo malesef bende öyle arıyorum zaman zaman rahat etmek için ama çeşit çok kısıtlı

Eki Görüntüle 1096584

kızlarr bugün bi koşu rossmana gidip bunlardan aldım
biri oval küçük altı parça diğeri ise bi çift tabanlık
ikiside jel
birini ayakkabının içine yerleştirdim diğer küçük parçalı olanıda ayakkabının tam bilek kısmına yapıştırdım
ince çorapla denemedim cuk diye oturdu ne kayma ne çıkma
sorunumu çözdüm nihayet
öyle pahalı bişi de değil.ikisine 9 küsür lira verdim.yardımcı olmaya çalışan arkilerime teşekkür ederim

şımarık şey

ee almışsın güle güle kullan

banada bi babet alabilirdin kendine alırken naylon arkadaş

minnoşlar bence bu küçük parçalı olan jel işinize çok yarayacak topuk çevresini doldurun bununla.içinde 6 tane var.3 birine 3 birine...bide tabanlık patlattınmı oldu bu iş.ben hallettim darısı size

çözerim ben.bi şu başımdaki kocayı çözemedim ahahah

hadi bakim deneyin patilerinize sonra gelip birer öpücük verin

kocayımı çözemedin
sen bu azimle da vincinin şifresini bile çözersin
bizde kocada yok biz napalım piki
kocan öpsün seni ben niçin öpücekmişim

Benim ayaklarım çok küçük ya :/ bu boyuma bu ayak numaram nasıl olmuş hayret benim boyumdakilerin 39-40 numara ayakları ar Normalde 36 tam oluyor ama ben ayaklarımın şişme durumunu veya çorapla giyilme ihtimalini göz önünde bulundurup 37 alıyorum. O an sanki tam oluyor ama yolda yürürken ayağımdan çıkıyo ama normalde tam gibi :105:

Son düzenleme:

senin patinde buçuklu çiçeem ona göre alıcen

35 numara ayakkabı bulduğumda düğün dernek yapıyorum ben pelin de ve enes'te var alınlarından öpesim geliyo bizi düşündükleri için

slm kızlar siz enazından aykkabıyı çorapsız giyebiliyorsunuz ben onu yapamıyorum ayagım resmen girmiyo ayakkabıya sadece çoraplara rahat giyebiliyorum ayrıca o jel tabandan da aldım banamısın demedi((

çorapla çıkmasını engellemek için jeller var onu bulamazsanız veya almaya vaktiniz yoksa bir mukavva bulun, ayakkabının şekline göre kesip taban gibi ayakkabının içine yerleştriin. balomda böyle yapıcam bir taban koydurtmuştum yetmedi bir de mukavvadan denedim şu an çok rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…