- 20 Nisan 2014
- 359
- 19
- 33
- Konu Sahibi aglayan_nar
-
umarım konuyu doğru sayfaya açmışımdır...
hanımlar ben topuklu ayakkabıları çıplak ayakla giydiğimde ayağımdan çıkmıyor taş gibi oturuyor
ve rahat yürüyorum ama ince çorapla giymem gerektiğinde yürürken sürekli ayağımdan çıkıyor.
ne yapmam lazım önerisi olan yada bu durumu yaşayan var mı?
çok araştırdım bulamadım
yardımcı olursanız sevinirim
hanımlar ben topuklu ayakkabıları çıplak ayakla giydiğimde ayağımdan çıkmıyor taş gibi oturuyor
ve rahat yürüyorum ama ince çorapla giymem gerektiğinde yürürken sürekli ayağımdan çıkıyor.
çok araştırdım bulamadım
aaa bir kez şey duymuştumm yeni hatırladım baaak Tülin Şahin'Den..
ayağına küçük geliyorsa pudra
Büyük geliyorsa ayakkabının içine saç spreyleri var ya onu sıkıp az bekleticeksin sonra giyecektinnn bak keşke sıksaymışım evden çıkmadannnn
Aynen canım yaa konunu okuduğumda ayy benim yerime biri açmış sanki bu konuyu dedimsüpersin yani anlayacağın..
Şuan ayağımda yeni aldığım rugan topuklu ayakkabı vee ince çorapla giydim birde parlak kayıp duruyor rahat giyemiyorum peçete koydum altına ama zart zurt kayıp duruyor ya :2::18::18:
Bir bilen gelsin söylesin yahuuu
aaa bir kez şey duymuştumm yeni hatırladım baaak Tülin Şahin'Den..
ayağına küçük geliyorsa pudra
Büyük geliyorsa ayakkabının içine saç spreyleri var ya onu sıkıp az bekleticeksin sonra giyecektinnn bak keşke sıksaymışım evden çıkmadannnn
aah ah boyum uzun olmasaydı da ben de topuklu ayakkabı giyebilseydimde böyle bir sıkıntım olsaydı keske bnm de :2::2::2:
çok araştırdım bulamadım
ben ayak fakiriyim bende aynısını yaşıyorum hadi bakalım yardımcı olsunlar bize bende seyirci olarak geçeyim bi köşede yorum bekleyim
Benim yeğenin masasında gördüm.Çıplak ayakla ayakkabı giymek için bir sprey.
Konforlu tutuyormuş.
Belki işe yarar..
nerde bulunur ,bilmiyorum,haftasonu sorarım.
bir de rossman'da ,gratis'te ayakkabı için jel pedler gördüm..
sen de bi çözüm bulursan paylaş canım bizimle
canım bu ince çorapla giydiğinde işe yarıyor mu denedin mi ?
olmasssss söylemem sadece ben güzel olcam sadece benim ayaklarım rahat edecek
Ayakkabının burnuna yerleştirdiğin için, ayakta öne doğru kayma gibi bir sıkıntı yaratmıyor.
penti de taban ve burun kısmı pamuklu ince çoraplar var,onlar kaymıyor,terletmiyor,ben çok memnunum.tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?