• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

topuklu ayakkabılarla ince çorap ?

aglayan_nar

dost denilen kelime yalan
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
359
19
33
umarım konuyu doğru sayfaya açmışımdır...
hanımlar ben topuklu ayakkabıları çıplak ayakla giydiğimde ayağımdan çıkmıyor taş gibi oturuyor
ve rahat yürüyorum ama ince çorapla giymem gerektiğinde yürürken sürekli ayağımdan çıkıyor.
ne yapmam lazım önerisi olan yada bu durumu yaşayan var mı?
çok araştırdım bulamadım :(
yardımcı olursanız sevinirim :16:

hanımlar ben topuklu ayakkabıları çıplak ayakla giydiğimde ayağımdan çıkmıyor taş gibi oturuyor
ve rahat yürüyorum ama ince çorapla giymem gerektiğinde yürürken sürekli ayağımdan çıkıyor.

Aynen canım yaa konunu okuduğumda ayy benim yerime biri açmış sanki bu konuyu dedim :1::1: süpersin yani anlayacağın..
Şuan ayağımda yeni aldığım rugan topuklu ayakkabı vee ince çorapla giydim birde parlak kayıp duruyor rahat giyemiyorum peçete koydum altına ama zart zurt kayıp duruyor ya :2::18::18:
Bir bilen gelsin söylesin yahuuu :ssz::nazar:

aaa bir kez şey duymuştumm yeni hatırladım baaak Tülin Şahin'Den..
ayağına küçük geliyorsa pudra
Büyük geliyorsa ayakkabının içine saç spreyleri var ya onu sıkıp az bekleticeksin sonra giyecektinnn bak keşke sıksaymışım evden çıkmadannnn:30::30::30:

Büyük geliyorsa ayakkabının içine saç spreyleri var ya onu sıkıp az bekleticeksin sonra giyecektinnn bak keşke sıksaymışım evden çıkmadannnn:30::30::30:

Bunu öğrendiğim iyi oldu sağol arkadaşım.

aah ah boyum uzun olmasaydı da ben de topuklu ayakkabı giyebilseydimde böyle bir sıkıntım olsaydı keske bnm de :2::2::2:

Aynen canım yaa konunu okuduğumda ayy benim yerime biri açmış sanki bu konuyu dedim :1::1: süpersin yani anlayacağın..
Şuan ayağımda yeni aldığım rugan topuklu ayakkabı vee ince çorapla giydim birde parlak kayıp duruyor rahat giyemiyorum peçete koydum altına ama zart zurt kayıp duruyor ya :2::18::18:
Bir bilen gelsin söylesin yahuuu :ssz::nazar:

bizim ayaklarımızdamı ki sıkıntı anlamadım canım valla :1:
arkasına yani bilek kısmına gelen yere yapışkanlı ped gibi birşey verdi ayakkabıcı onla giyince çıkmıyor fakat ayağımı çok sıkıyor ayakkabı.parmaklarım büzüş büzüş oluor :1:
saç spreyi demiş bi arakadaş denemek lazım

güzel öneri canım teşekkür ederim.deniycem...
çıplak ayakla belki olur ama çorapla nası olcak ya yapış yapış :44:
ayakkabıyı gittiğin yerde çıkarmamak lazım ayaktan.

ben ayak fakiriyim bende aynısını yaşıyorum hadi bakalım yardımcı olsunlar bize bende seyirci olarak geçeyim bi köşede yorum bekleyim:1:

Benim yeğenin masasında gördüm.Çıplak ayakla ayakkabı giymek için bir sprey.
Konforlu tutuyormuş.
Belki işe yarar..
nerde bulunur ,bilmiyorum,haftasonu sorarım.
bir de rossman'da ,gratis'te ayakkabı için jel pedler gördüm..

Son düzenleme:
Topuklu ayakkabılar için slikon tabanlık var, incecik, şeffaf renkte. Ayakkabının burnuna koyuyorsun hiç kaymıyor =)

Resmi de bu.
Bir çok ayakkabıcıda satılıyor. 8-9 lira da fiyatı.

Son düzenleme:
Benim yeğenin masasında gördüm.Çıplak ayakla ayakkabı giymek için bir sprey.
Konforlu tutuyormuş.
Belki işe yarar..
nerde bulunur ,bilmiyorum,haftasonu sorarım.
bir de rossman'da ,gratis'te ayakkabı için jel pedler gördüm..

canım çıplak ayakla giyince sorun yok mesele ince çorapla giyince :(
acaba çorapla işe yarar mı bi sorsan ?

Topuklu ayakkabılar için slikon tabanlık var, incecik, şeffaf renkte. Ayakkabının burnuna koyuyorsun hiç kaymıyor =)

Resmi de bu.
Bir çok ayakkabıcıda satılıyor. 8-9 lira da fiyatı.

canım bu ince çorapla giydiğinde işe yarıyor mu denedin mi ?

penti de taban ve burun kısmı pamuklu ince çoraplar var,onlar kaymıyor,terletmiyor,ben çok memnunum.tavsiye ederim.

Back