Topuklu ayakkabı yasaklandı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698

Topuklu ayakkabı yasaklandı

10425888_10152624593726967_1312676686595178361_n-300x171.jpg

rac.png

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) radikal Sünni grubu, Suriye’nin doğusunda kontrol ettiği bölgelerde, kadınlara vücudun herhangi bir yerini gösterebilecek bir elbise kullanmalarını yasakladı.
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi’nin verdiği habere göre IŞİD’in kontrol ettiği bölgede yaydığı ilanda, “Kadınların katiyen gözlerini göstermeleri yasak” ifadesi yer alıyor.
TOPUKLU AYAKKABI DA YASAK
Rusya’nın Sesi’nde yer alan habere göre; Kadınların, altında renkli giyimin görünebileceği açık abaları giymeleri de yasaklandı. Abalarınboncuklar, payetler ve diğer süslerle süslenemeyeceği ifade edildi. Açıklamada, Suriyeli kadınların ayrıca topuklu ayakkabı kullanamayacağı kaydedildi.
IŞİD’in açıklamasında, “Bu kuralları ihlal eden tüm kadınlar cezalandırılacak” denildi.
IŞİD militanlar, geçtiğimiz ayın sonlarında, Suriye ve Irak’ta kontrol ettikleri bölgelerde İslam Halifeliği ilan etmişlerdi.
Odatv.com

http://www.ulushaber.org/topuklu-ayakkabi-yasaklandi.html

Sanırım yakında kökten çözüm getirmek adına bütün kadınları öldürecekler , aksi halde rahat edecek gibi gözükmüyor bu pislikler .

topukluya karşıyım yaşasın spor ayakkabı:60: yanda da sürekli nike kın yeni ayakkabısının reklamı çıkıyo zaten lunarglide 6, hemen edinmem lazım:1:

böyle haberlere şaşırmıyoruz artık o kadar kanıksadık ki malesef

Son düzenleme:
biz sünnimişiz mesela..annemin başı örtülüydü ben çok küçükken bile onun kurdelalı topuklu ayakkabılarını hatırlarım..ve hiç duymadım böyle bir şey..facede okudum yok namaz kılmayanlarıda b8u mezhepde ölümle cezalandırıyorlarmış..babamların memleketinde namaz kılan çok azdırki..mevlitte binde bir yapılırdı..insanlar kendi diktatörlüklerini mezhebe bağlıyorlar saçmalığın daniskası..:19:

Son düzenleyen: Moderatör:
Birde bu aşırı dinci kesimin özgürlük anlayışıda enteresan..Türkmenistan Rusya sömürgesinden kurtulduktan sonra kadınlara aşırı bir baskı gelmiş kapanma vs açısından..o zaman sömürgede kalmaları özgürlük açısından kadınlar için dahamı iyiydi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back