topuklu ayakkabı ve bot arıyorummm

mne19

hepimiz olan bir
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
366
99
323
kızlar elinde bordo süet ilk tercihim olmakla beraber yağ yeşili ,kırmızı ,mavi (saks mavisi değil ) sarı , stiletto ya da platform tpuklu ayakkabısı olan var mı ? hoş bir leopar desenli de olabilir . bir de sarı kışlık postallardan olan varsa bana ulaşabilir misniz fotoğraflarıyla .. 39 numara ..şimdiden teşekkürler bu tarz şeyler olabılır kızlar

Son düzenleme:

sıfır, 39 no

Eklentiler

• Optimized-IMG_5122.JPG
    529,7 KB · Görüntüleme: 366
hardal sarısı istediğin botun haki yeşili var dockers marka 1 kez giydim büyük geldi. 39 no.

Christian Louboutin 3500 lira ama bir sitede 1100 liraya satıyor bir bayan 1-2 kez giymiş dün bende orda görmüştüm 1100 oha dedim bunun çakmasını yapmalılar :d
200 300 hadi kiyardimda okadarina hadi lennn :)) cok seksiymis yaww iyi secim bravo

200 300 hadi kiyardimda okadarina hadi lennn :)) cok seksiymis yaww iyi secim bravo
valla ne yalan söyleyim içim gitti benimde ama buraya koyduktan sonra farkettım okdr pahalı oldugunu :d neyse dedım zenginlik katsın fakir topiğime hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…