kızlar elinde bordo süet ilk tercihim olmakla beraber yağ yeşili ,kırmızı ,mavi (saks mavisi değil ) sarı , stiletto ya da platform tpuklu ayakkabısı olan var mı ? hoş bir leopar desenli de olabilir . bir de sarı kışlık postallardan olan varsa bana ulaşabilir misniz fotoğraflarıyla .. 39 numara ..şimdiden teşekkürler bu tarz şeyler olabılır kızlar
cok koyu renk cnım fotodkı gıbı hardal sarısı ıstıyorumsıfır, 39 no
aynenen bende bayıldımmm3. Ayakkabi supermissss
Peki marka fiyat ne biliymusun alabilirim :)))aynenen bende bayıldımmmbayağı pahalı bir ayakkabıymışş yalnız
dur canım bakayım bıPeki marka fiyat ne biliymusun alabilirim :)))
Christian Louboutin 3500 lira ama bir sitede 1100 liraya satıyor bir bayan 1-2 kez giymiş dün bende orda görmüştüm 1100 oha dedimPeki marka fiyat ne biliymusun alabilirim :)))
200 300 hadi kiyardimda okadarina hadi lennn :)) cok seksiymis yaww iyi secim bravoChristian Louboutin 3500 lira ama bir sitede 1100 liraya satıyor bir bayan 1-2 kez giymiş dün bende orda görmüştüm 1100 oha dedimbunun çakmasını yapmalılar :d
valla ne yalan söyleyim içim gitti benimde200 300 hadi kiyardimda okadarina hadi lennn :)) cok seksiymis yaww iyi secim bravo
yok kuzu yaa hardal sarısı istiyorum :/hardal sarısı istediğin botun haki yeşili var dockers marka 1 kez giydim büyük geldi. 39 no.
buldun mu canım buda benm elimde
SuperBendede kirmizi topuklu resimdeki ayakkabi var dusunurseniz 39 numara dugunde 1 kere giydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?