kızlar benim son zamanlar biraz topuklu giymemden kaynaklı sanırım, topuklarım sertleşmişti. Önceden aldığım dalan markasının d'olive kremini sürmeye başladım ve daha ilk kullanımdan itibaren işe yaramaya başladı. Çok yoğun bir krem ama biraz bekleyince emiliyor hem de zaytinyağlı bu sebepten ben kullanıyorum memnun kaldım size de tavsiye ederim :)
benimde topuklarım yaz gelınce catlamaya başladı sanırım corap gıymedıgımızden oluyor vazelin krem sürüyorum şimdilik pek bişey yok daha kısa zamanda cabuk çözum olması lazımönerisi olan arkadaşlar cevap lutfen....
Kizlar benimde topuklarim fena catladi, sertlesti. Hatta elimle dokununca batiyordu bile kalkan sert deri. Hep vardi ama artmisti sertlik. 4 gun once scoll marka topuk catlaklari icin bi krem aldim, 7 gunde duzelecegini yaziyor uzerinde, resmide var. Cok memnun kaldim, simdilik devam ediyorum bakalim. Vazelini bende cok denedim onceden ama, cabuk emilmiyor ciltte, kisin gece corap giyip yatiliyor falan ama yazin hic cekilmiyor. Birde birkac gun sonra yine ayni durum devam ediyor. Bu kremi cok begendim, gunde iki kez suruyorsun tamam. Abartmadan surunce sanki nemlendirici surmus gibi, yumusacik oluyor.
Tavsiye ederim denemek isteyenlere.
Ben de kışın vazelin sürüp çorap giyip öyle yatıyorum bazı geceler ama yazın çorap giymek tam bir işkence. Yaz çözümü bulamadım henüz ama kışın yumuşacık oluyor topuklarım.