Topuk tatlaklarına 5 günde süper çözüm

kujum

lilyum
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
1.932
107
363
SLM KIZLAR LAPITAK AYAK KREMINI DENEDİNİZMI HİÇ? EGER DENEMEDIYSENIZ YÜKÜNUZU ÇEKEN AYAKLARINIZA HAKSIZLIK EDİYOSUNUZ. TEK KELİMEYLE SÜPER BI KREM AYAGIMDA ÇOK KURUMA ÇATLAMA VARDI ÖZELİKLEDE TOUKLARIMDA 5 GÜNDE GEÇTİ KAYINBABAMDA ŞEKER HASTASI AYAKLARI ÇOK KÖTÜ YARILMIŞDI BENDE ONA LAPITAK KREMI KULANMASINI SÖLEDİM HEMEN BI ECZANEDEN EDİNMİŞ KREMI TELEFON ETTİ NASIL SEVINIYO AYAKLARIM BEBE AYAGI GİBİ OLDU KIZIM DIYO :)) SİZİNDE BÖLE BI SORUNUNUZ VARSA MUHAKKAK KULLANIN. EN ÇOK MEMUN KALDIM EL KREMINIDE ALIP DENEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM zemuszemus

teşekkürler. bende avonun ayak kremi lavantalı onu aldım ama pek memnun değilim. bari birde bunu deneyeyim.

ben sürekli banyodan sonra vazelin kullanıyorum... yumuşacık oluyor... ama kronik hale gelenler için aklımızda bulunsun...

Lapıtakdan Çok memmun kalacaksınız kızlar hemde kısa sÜrede

ilk çıktığında aldım hemde defalarca kullandım ama üzgünüm hiiiiiiiç faydası olmadı ...

GÜnde 2 kez temız ayagına kulanırsan muhakkak gÖrÜrsÜn benım Çatlak kurumuŞ kavlak ayaklarımı bu krem sayesınde kurtardım hele kayınbabamın ayakları Çok daha kÖtÜ durumdaydı

benimde annemin sorunu vardı sürekli çatlaktı suruver diye bi krem var onu aldık eczaneden tavsiye üzerine gerçektende memnun kaldı ve düzeldi.birde bunu deneyin isterseniz fiyat olarakta çok pahalı değil 11 tl civarında.

Kizlar aksamlari bildiginiz Vicks krem ile vazelini karistirip topuklariniza bolca surun, pamuklu ince bir corap giyip,yatin..ben sonuctan cok memnun kaldim..

kizlar benim annemin catlaklari ne kullansa gecmezdi, en sonunda doktor bir tane krem vermis, ilk surusten itibaren pamuk gibi artik. kremin adi kerasal pomad 50 gr saglik ocagindan fln yazdirabilirsiniz. bunu denemeden baska birsey almayin derim. banyodan sonra suruyorum ben sadece hic puruz fln yok ayaklarimda. ananemin ayaklari bile gecti.. kesinlikle deneyin.

bende başlığı yanlış okumuşum sizde yanlış yazmışsınız zaten
sandım ki topuklu ayakkabı tak tak yapıyor ya ona çözüm buldunuz delikafadulden

neyyse vazelin iyi geliyor bana

el ve ayak bakım ürünlerinde sally hansen bir numara bence. topuk çatlakları için mükemmel bir ürünü var. tavsiye ederim. callus remover diye bazı eczanelerde var yada internetten araştırın satın almak için fiyatını bilmiyorum ama değer inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…