topuk sertliğini gidermek için mucize bir yöntem

dantellidon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
59
7
0
Sakarya
selam kızlar
bazılarımızda genetik olan bu topuk sertliği probleminin üstesinden gelmek istiyorsanız aşağıda anlatacağım şeleri yapınız

1 tane muzu makinadan geçirin.içine 1 tatlı kaşığı nar ekşisi koyun.tercihen normal et suyu ama eğer et suyundan olmazsa knorr et bulyondan 2 çorba kaşığı katın.bir de marketlerde satılan ağız sularından (sensodyn pronamel yada colgate plax gibi markalar) bir kapak katın iyice karıştırın

bu karışımı gece yatmadan önce ayağınıza sürün sonra streç filimle sarın sabah kalkana kadar ayağınızda kalsın
akşam eve geldiğinizde banyo yapın, banyo esnasında ponza taşıyla ayağınızı ponzalayın.

1 1.5 ay ayağınızda kabuk oluşmayacak
tekrar oluştuğunda gine yaparsınız

kolay gelsin kızlaaaar

arkadaşlar bi dönem yanlış ayakkabı yüzünden topuklarım sertleşti ve soyulmaya başladı, DU'IT diye miniminnacık ama işlevi çok büyük bi krem buldum rastgele, kullandım ve ertesi gün pamuk gibiydi. tabii herkeste etkisi farklı olabilir ama bana çok iyi geldi ne zaman topukta bi sorunum olsa onu kullanıyorum, işinize yarayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…