- 29 Eylül 2010
- 85
- 4
-
- Konu Sahibi sebofersev
Canim bizde ikinci icin kan verdik sonuc bekliyoruz elim yuregim de inşallah tmiz gelir sonuclar
bizimde yuksek çıktı canım bu hastalık yarın test yaptrcaz inşllah bi sorun çıkmaz bnde çok korkuyorum. Senin sonuç çıktımıCanim bizde ikinci icin kan verdik sonuc bekliyoruz elim yuregim de inşallah tmiz gelir sonuclar
bizimde yuksek çıktı canım bu hastalık yarın test yaptrcaz
Persembe cikacak stresten catlamak uzereyim
canım ter testi yapıldımı sonucu paylaşirmisin?Merhabalar.
Bir aylık bir kızım var. Biliyorsunuz ki bebeklerden bir doğduğu gun bir de bir kac gun sonra topuk kanı alınıyor. Bu alınan ikinci topuk kanında kistik fibrozis pozitif gelmis. Saglık ocağından aradılar tekrarlamamız gerekiyor diye. Tekrarladık o da pozitif geldi. Yarın hastaneye götürecem ter testi icin. Benzer durumda olan var mı. Cok tedirgin oluyorum.
Not: kistik fibrozis taraması yeni bir test. 01.01.2015 te başlanmış.
canım ter testi yapıldımı sonucu paylaşirmisin?
selam Rabbim kızınızı bağışlasın..benımde 1 yasında bi kızım var..gecen yıl temmuz ayında doğdu..ocak 2015 de testı yapmaya baslamıslarsa biz yaptırmamıs oluyoruz..size sorum testı sağlık ocakları yada devlet hastaneleri ücretsız yapıyorlar mı şimdiden tesekkurler..Merhabalar.
Bir aylık bir kızım var. Biliyorsunuz ki bebeklerden bir doğduğu gun bir de bir kac gun sonra topuk kanı alınıyor. Bu alınan ikinci topuk kanında kistik fibrozis pozitif gelmis. Saglık ocağından aradılar tekrarlamamız gerekiyor diye. Tekrarladık o da pozitif geldi. Yarın hastaneye götürecem ter testi icin. Benzer durumda olan var mı. Cok tedirgin oluyorum.
Not: kistik fibrozis taraması yeni bir test. 01.01.2015 te başlanmış.
selam Rabbim kızınızı bağışlasın..benımde 1 yasında bi kızım var..gecen yıl temmuz ayında doğdu..ocak 2015 de testı yapmaya baslamıslarsa biz yaptırmamıs oluyoruz..size sorum testı sağlık ocakları yada devlet hastaneleri ücretsız yapıyorlar mı şimdiden tesekkurler..