- 6 Şubat 2021
- 109
- 22
- 48
- 28
- Konu Sahibi Angelgirl34
Arkadaşlar bebegimden topuk kanı ilk alınmıştı ama ortada fkü yüksekliği yada herhangi Bi durumdan sağlık ocagindan aranmadım. Benim bebeğimin kalbi yarım dı ameliyatlar geçirdi ve hala yoğun bakımda aldığı tedaviler den dolayı genel tüm değerleri yüksek çıkıyor ve kalbi yarım olduğu için bundan 3 ay önce sağlık ocağı ikinci topuk kanı yetersiz numune alınmış dediği için doktorunuza söyledik ve tekrar alındı. Topuk kaninsa fkü denilen rahatsızlık varmış yüksek çıktı denildi tekrar test istiyor sağlık ocağı bu bi tabirle ömür boyu diyet gerektiren ileri zamanlarda çocuğun beyninde zeka sıkıntı olmasın diye. Benim çocuğum zaten yasam savaşı veriyor yogun bakımda ve böyle bi durum olsaydı ilk topuk kaninda yüksek cikmazmiydi yüksekliği yada düşüklüğü deniliyor. Kısacası olayın özeti eşim ve benim genetigjmden gelen bu rahatsızlık sanırım bu fkü . Sizce bu neden kaynaklanmış olabilir madem öyle birsey vardı neden 3 ay sonra söyleniyor ki haksizmiyim? Vede böyle tanıdığınız kişiler varmı bu kalıtımsal geçişli hastalık sanırım yüzde 25 mis. Bundan sonraki cocuklardada böyle fkü sıkıntısı olabiliyormu benim anladığım kadarıyla her çocuk böyle olmuyor. Sağlıklı çocuklarda olabiliyor sanırım sizinde görüşlerinizi almak istedim