Çocuk Hastalıkları Topuk kanı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Caglasc

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2021
1
0
1
30
Merhabalar başına gelen varsa içi biraz olsun rahat etsin diye bu yazıyı yazıyorum bebeğimiz doğduğunda hastanede topuk kanı alındı 5. günde sağlık ocağında alındı 5. gün alınan topuk kanında tsh değeri yüksek çıkmış sağlık ocağından arandım topuk kanında bir değer yüksek çıkmış tekrar gelip kan vermeniz gerekiyor dendi ( bence lohusaya böyle birşey olduğunda bu şekilde söylenmemeli başka birşey uydurulmalı ) ben internette araştırdım çok moral bozucu şeylerle karşılaştım sadece bebeğin 2. topuk kanına kadar çok beslenemediysede bu şekilde değerlerde farklılık çıkabiliyormuş ben buna güvenerek moral buldum sağlık ocağına gidip 3. topuk kanını verdik sonuç ne zaman çıkar dediğimde 1 aya çıkar dendi ama ben tabiki onlara inanmak istemedim çünkü insanı rahatlatmak yerine hep gerdiler 9 aralıkta 3. topuk kanını verdik 16 aralıkta il sağlık müdürlüğünü arayıp sonucun çıktığını ve normal olduğunu öğrendim bu bir hafta benim için çok kötü geçti ama çok şükür sonunda yüzüm güldü eğer sağlık ocağını 1 ay bekleseydim kafayı yerdim Allah herkesin evladını bağışlasın sağlık sıhhat versin inşallah demem oki sakin kalın Allahtan ümidi kesmeyin...

Iyi de başka bi şey uydursalar ciddiye almayacak bazı insanlar belki de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…