Çocuk Hastalıkları Topuk kanı ve biotinidaz eksikliği

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

baby34

Sağlıkla gel oğluşum..
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
124
78
98
Bebeğimin ilk topuk kanı yeterli alınmadığı için işlenememiş ve ikinci topuk kanında ise biotinidaz degeri düşük çıkmış 15 gun once 3. Topuk kanı almak için sağlık ocağından aradılar.verdik 12 gundür beklemedeydik bugün sonuçlarimiz geldi allaha bin sükür değerimiz yükselmiş zaten sınırdan 1 değer düşük çıkmıştı biz sonucu direk toplum sağlığı merkezinden öğrendik sezeryan doğumlarda ve ilk zamanlarda bebek tam beslenemezse ilk sonuçlar düşük olabiliyormuş.allah herkesin yavrusuna sağlık versin .belki birinin başına gelir diye yazıyorum.ben cok ağladım çok üzüldüm belki birine umut olur.

Merhaba benim bebegimde de biotinidaz degeri dusuk cikti. Dogumun 3.gunu topuk kani vermistik. Bugun 1 aylik kizim ve yine topuk kani vermemizi istediler verdik. Cok zor bir durum cok uzuluyorum. Sizinki temiz cikmis insallah bizim sonucumuzda temiz cikar. Sizin biotinidaz degeriniz kacti ?

Merhaba benim oğlumda da biodinaz eksikliği çıktı 6 aylık kontrola götürdük kan sonuçlarını bekliyorum sizin bebeğiniz nasıl hap kullaniyomu biz kullaniyoruz kusuruma bakmayın cvp verirseniz çok sevinirim

Merhaba tahlil sonuçlarını Aldınizmi bizde 2 senedir ilacı kullanıyoruz kullanmak zorundayız şimdi 2 aylık bebeğimde de aynı süreçle karşı karşıyayız da merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…