Topuk Kanı Hatası

herseygizlisakli

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
106
14
98
37
iyi akşamlar,
Doğumun olduğu gün hastanede bir hemşire gelip topuk kanı almıştı. Aradan 10 gün geçti, bugün de aile sağlık ocağından arayıp yopk kanı hatalı alınmış yeniden almamız gerekiyor dediler. Sağlık Bakanlığındaki ilgili çalışan söylemiş bunu dediklerine göre. Akşam 5 de adanınca hasteneyle de görüşemedim. Daha önce benzer bir durum ile karşılaşan oldu mu?

Benim kızımında topuk kanı hastanede alındı tiroit değeri yüksek çıktı sonra hatalı olabilir dediler bizi başka bir hastaneye sevk ettiler gittiğimiz hastanede tekrar kan alındı bir sorun çıkmadı en iyisi sağlık ocağında alınması ben hastanede yaptırdığım için pişman oldum

iyi akşamlar,
Doğumun olduğu gün hastanede bir hemşire gelip topuk kanı almıştı. Aradan 10 gün geçti, bugün de aile sağlık ocağından arayıp yopk kanı hatalı alınmış yeniden almamız gerekiyor dediler. Sağlık Bakanlığındaki ilgili çalışan söylemiş bunu dediklerine göre. Akşam 5 de adanınca hasteneyle de görüşemedim. Daha önce benzer bir durum ile karşılaşan oldu mu?
Dogumden hemen sonra alındi hastanede, 5 gunlukde sağlık ocağında alınıyor. 3 çocuğumda böyle oldu.

Genelde iki defa alınıyor topuk kanı. İlki doğumda ikincisi sağlık oacagında. Bazen bazı değerler yüksek çıkarsa yeniden alıp tekrar aynı değerin yüksek çıkıp çıkmayacağını bakıyorlar. Size söylenen hatalı olabilir kısmı o olabilir. Değer hala yüksek çıkarsa ileri testler için hastaneye yönlendiriyorlar sağlık ocagından.

Back
X