- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Amin sağolun inşallahHiç bilmiyorum.
Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.
Merhaba siz baya seans almışsınız fayda etmemiş seanslar size ağrı yapmadı mı benim çok ağrım oldu seans sonraları devamına gitmedim bi Prp kaldı artık yatarken otururken bile ağrıyor egzersiz yaptınız mı siz sürekli egzersiz yapıyorumMerhaba ben ve çevremde çok kişide var bu hastalık.Her iki ayakta da.10 seans kırdırma yaptırdım. Hiç etki etmedi.3 ay kadar önce prp yaptırdım.Bayağı geçmişti .Ama bir iki gündür yine başladı.
Evet ben de çocuk olduktan sonra yoğunluk spor ayakkabıya döndüm hatta doktor spor ayakkabı giyin topuklu giymeyin ee uzun süredir spor giyiyorum zaten dedim özel terlik aldım eve doktor özel tabanlık yaptır dedi onu da yaptıracağım inşallah bi o kaldı bornoz ipiyle gerdiriyorum biraz rahatlatıyor annem TV de duymuş kaynak suya yeşil çay ve karbonat atıp 15 20 dk bekletiyorum 2 gündür ne yapacağımı şaşırdım sizin fazla kilonuz var mı doktor kilo ver dedi 15 kg fazlam vardı 10 kg verdim bir şey değişmedikırılırken evet bayağı ağrıyordu. Egzersiz yaptım. benim de sürekli bir ağrıydı .Yatarken bile germe hareketlerini yapıyorum. Evde terlikle gezin . Bir de sanırım spor ayakkabı bu olayı azdırıyor . Çünkü ben ne zaman spor ayakkabı kullanmaya başladım bu hastalık çıktı
Benim diken oluşmamış oluşmadan önceki safhaymış siz iğne vurdurdunuz mu ayağınıza iki ayağıma da kortizonlu iğne vurdu doktor o an şiddetli ağrıyı azalttı 1 hafta sonra yine ağrılar devam ediyor çok zormuş bu ayak ağrısı bazen taşlarda yürüyormuşcasına batmaEvet kilom var ama çok değil . çevremde zayıf olanlarda da var.Eşimde de var .o kadar şeyler denedi .Epsom tuzunu suya koyuyordu ayağını bekletiyordu. Biber bağladı bir sürü şey yaptı ama yine ağrıyor.mesela onun kilosu bana göre çok fazla benim 10 kilo fazlam var onun 20 ama benim topukta olan diken daha büyük.İnşallah siz şifa bulursunuz
Ben kortizonlu iğne vurdurmadım .PRP yaptırdım ona rağmen yeniden başladı .Sanırım son çare ameliyatBenim diken oluşmamış oluşmadan önceki safhaymış siz iğne vurdurdunuz mu ayağınıza iki ayağıma da kortizonlu iğne vurdu doktor o an şiddetli ağrıyı azalttı 1 hafta sonra yine ağrılar devam ediyor çok zormuş bu ayak ağrısı bazen taşlarda yürüyormuşcasına batma
Kimisine iğne iyi geliyormuş uzun süre geçiriyormuş ağrıyı doktorum hastaların %50 sine iyi geliyor demişti ama o 50 de ben yokum belli oldu ameliyat yapmıyoruz bu hastalıkta dedi bana doktor egzersiz tabanlık bunun çaresi dediBen kortizonlu iğne vurdurmadım .PRP yaptırdım ona rağmen yeniden başladı .Sanırım son çare ameliyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?