- 13 Ağustos 2022
- 8.695
- 4.441
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Topuklarimda önce kuruluk şimdide çatlama var ne iyi gelir ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeytinyağı kullanabilirsinTopuklarimda önce kuruluk şimdide çatlama var ne iyi gelir ?
İyi geliyor mu ?Zeytinyağı kullanabilirsin
Ellerim cok kurursa içine zeytinyagı yag damlatıp latex eldıven giyorum yarım saat falan duruyorum. Topuklarım için sıcak suyla legende bekletip yag suruyorum sadece topuk kısmına havlu kagıyt kapatıyorum corapla duruyorum bi sure. genelde sert pul pul olurdu ama bu son donem hıc bakamadım diye bıcak kesiği gibi yarıklar vardı. (Kilo aldım evde biraz kucuk terlık gıymek de cok etkılı topuga basıncı oluyor ılla) Bi sonrakı gun törpuledım ayak kremı surdum bolca. İkizim ayak derisini yenilemeye hazır maskeler var ya ondan yapmıstı topuklar bebek tenı gibi oldu ama ayaklarının diğer yerlerınde catlamalar kanamalar oldu. Onu o yuzden denemıyorum.Topuklarimda önce kuruluk şimdide çatlama var ne iyi gelir ?
Elime onu bende yapıyorum.Cok teşekkür ederim.Ellerim cok kurursa içine zeytinyagı yag damlatıp latex eldıven giyorum yarım saat falan duruyorum. Topuklarım için sıcak suyla legende bekletip yag suruyorum sadece topuk kısmına havlu kagıyt kapatıyorum corapla duruyorum bi sure. genelde sert pul pul olurdu ama bu son donem hıc bakamadım diye bıcak kesiği gibi yarıklar vardı. (Kilo aldım evde biraz kucuk terlık gıymek de cok etkılı topuga basıncı oluyor ılla) Bi sonrakı gun törpuledım ayak kremı surdum bolca. İkizim ayak derisini yenilemeye hazır maskeler var ya ondan yapmıstı topuklar bebek tenı gibi oldu ama ayaklarının diğer yerlerınde catlamalar kanamalar oldu. Onu o yuzden denemıyorum.
Kesinlikle hindistan cevizi yagiTopuklarimda önce kuruluk şimdide çatlama var ne iyi gelir ?